Hadise'den Evine Gelen Misafirlerine Direk Şov! Temizlik Sopasını Direk Niyetine Kullandı! İşte O Anlar...

Hadise'den Evine Gelen Misafirlerine Direk Şov! Temizlik Sopasını Direk Niyetine Kullandı!  İşte O Anlar...
"Ünlü pop yıldızı Hadise, evinde düzenlediği partide yaptığı temizlik sopasıyla erotik dansla sosyal medyada gündem oldu. Şarkıcının bu cesur performansı, hayranları ve takipçileri tarafından büyük ilgi gördü."

Müzik dünyasının yanı sıra özel hayatıyla da adından sıkça söz ettiren Hadise, bu kez evinde verdiği partiyle gündeme geldi. Ünlü şarkıcı, partide konuklarına temizlik sopası kullanarak yaptığı erotik dans performansıyla dikkat çekti. Hadise'nin bu anları, sosyal medyada hızla yayılarak büyük bir ilgi gördü.

Hadise'nin temizlik sopasıyla yaptığı bu dansa, sosyal medya kullanıcılarından çeşitli yorumlar yağdı. Kimi kullanıcılar esprili yorumlar yaparken, kimileri de Hadise'nin dans becerilerini övdü.

ekran-goruntusu-2024-01-23-152402.jpg

Özel hayatıyla da sıkça gündemde olan Hadise, son zamanlarda Mehmet Dinçerler ile sonlanan evliliğinin ardından çeşitli ünlü isimlerle anıldı. Son olarak oyuncu Kerem Bürsin ve ünlü şef Gürkan Topçu ile adı aşk dedikodularına karıştı.

ekran-goruntusu-2024-01-23-152415.jpg​​​​​​​

Hadise, hakkında çıkan bu aşk iddialarına sosyal medya hesabı üzerinden yanıt vererek duygularını ifade etti. Şarkıcı, artık adının anıldığı aşk hikayelerini takip edemez hale geldiğini belirtti ve bu durumun inandırıcılığını kaybettiğini düşündüğünü söyledi. Hadise, bu tür haberlerle baş başa kalmaktan yorulduğunu ve tüm bu kargaşanın içinde hayatına kimseyi alamayacak gibi hissettiğini dile getirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.