Fahriye Evcen Karlar İçinde Renkli Tulumuyla Poz Verdi! Yorum Ve Beğeniler Şelale Oldu!

Fahriye Evcen Karlar İçinde Renkli Tulumuyla Poz Verdi! Yorum Ve Beğeniler Şelale Oldu!
Kar tatilinde ailesiyle keyifli anlar geçiren Fahriye Evcen, Instagram'da paylaştığı kar pozlarıyla hayranlarını büyüledi. Şıklığı ve doğal güzelliğiyle dikkat çeken Evcen, takipçilerinden övgü dolu yorumlar aldı.

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen, ailesiyle çıktığı kar tatilinden paylaştığı fotoğraflarla sosyal medyada gündeme oturdu. 2019 yılında ilk çocuğu Karan'ı dünyaya getiren ve 2023'te ikinci oğlu Kerem'i kucaklayan Evcen, oyuncu eşi Burak Özçivit ile mutlu bir aile tablosu çiziyor.

ekran-goruntusu-2024-01-25-141217.jpg

Instagram'da paylaştığı kar üzerindeki pozlarıyla hayranlarının beğenisini toplayan Evcen, şıklığı ve zarif duruşuyla göz doldurdu. Sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarda, karın keyfini çıkaran ünlü oyuncu, doğal güzelliği ve zarif stiliyle dikkat çekti. Takipçilerinden binlerce beğeni ve yorum alan Evcen'e, "Karlar kraliçesi Fahriye, güzellik abidesi" gibi iltifatlar yağdı.

ekran-goruntusu-2024-01-25-141228.jpg​​​​​​​

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti, sosyal medya üzerinden paylaştıkları aile fotoğraflarıyla da hayranlarının gönlünde taht kuruyor. İki çocuklarıyla birlikte çıktıkları kar tatili, Evcen'in Instagram hesabında büyük ilgi gördü ve takipçilerinin yoğun ilgisini çekti. Ünlü çiftin bu samimi ve mutlu anları, onların hayranlarını memnun ederken, Fahriye Evcen'in şık ve zarif görünümü de ayrıca takdir topladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.