Simge Sağın Yine Icardi'yi Paylaştı! ''Yakışıklı'' paylaşımı Wanda Nara'yı çok kızdıracak!

Simge Sağın Yine Icardi'yi Paylaştı! ''Yakışıklı'' paylaşımı Wanda Nara'yı çok kızdıracak!
Ünlü şarkıcı Simge Sağın, Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'ye Instagram üzerinden "Yakışıklı" yorumu yaparak dikkat çekti. Icardi'nin gollerinin ardından çalınan "Aşkın Olayım" şarkısı ile gündemde olan Simge, bu kez Icardi için paylaştı...

Simge Sağın, sosyal medya üzerinden Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'ye yaptığı övgü dolu paylaşımla gündeme oturdu. "Aşkın Olayım" şarkısıyla Galatasaray maçlarında sıkça duyulan Simge, bu kez Icardi için şarkısının sözlerini kullanarak "Yakışıklı" notunu düştü.

ekran-goruntusu-2024-01-26-162738.jpg

Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray, İstanbulspor'u 3-1 mağlup etti. Bu maçta, sakatlık nedeniyle bir süre sahalardan uzak kalan Icardi, 46. dakikada oyuna girerek penaltıdan gol attı ve takımına katkıda bulundu. Icardi'nin bu performansı, Süper Lig'de gol sayısını 13'e çıkardı.

Galatasaray'ın resmi sosyal medya hesabı, Icardi'nin dönüşünü Simge'nin yeni şarkısı "Yakışıklı" ile kutladı. Paylaşımda şarkının "Yakışıklı, hani sen gülüyorsun ya inceden" dizelerine yer verildi. Simge, bu paylaşımı kendi Instagram hesabından alıntılayarak, "Yakışıklıya geçiş olmuş. Bu kadar yakışmazdı bir şarkı sana" yorumunu yaptı ve nazar boncuğu emojisi ekledi.

ekran-goruntusu-2024-01-26-162721.jpg

Simge'nin bu paylaşımı, hem futbol hem de müzik dünyasını bir araya getirerek, sosyal medya kullanıcıları arasında yoğun ilgi gördü. Icardi'nin sahalara dönüşü ve Simge'nin müzikal kutlaması, sporseverler ve müzikseverler arasında eğlenceli ve keyifli bir konuşma başlattı. Bu etkileşim, spor ve müzik dünyasının nasıl iç içe geçebileceğinin güzel bir örneğini sergiledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.