Tuğba Ekinci'den Yine Müstehcen Cesur Pozlar Geldi! ''Biraz Edepli Ol'' Yorumları Geldi...

Tuğba Ekinci'den Yine Müstehcen Cesur Pozlar Geldi! ''Biraz Edepli Ol'' Yorumları Geldi...
Sosyal medyada cesur pozları ve açıklamalarıyla bilinen şarkıcı Tuğba Ekinci, son Instagram paylaşımıyla yine gündeme oturdu. Ekinci, siyah mayo ile verdiği poz ve sivri dilli yorumlarıyla dikkat çekiyor.

Türk pop müziğinin renkli isimlerinden Tuğba Ekinci, sosyal medyadaki cesur paylaşımlarıyla gündem olmaya devam ediyor. 901 bin takipçisi bulunan Instagram hesabından yaptığı son paylaşımda siyah bir mayo giyerek verdiği poz, takipçileri tarafından büyük ilgi gördü. Ekinci, paylaşımına emojili bir sansür de uygulayarak dikkat çekti.

ekran-goruntusu-2024-01-27-150944.jpg

Şarkıcı, geçmişte de benzer cesur paylaşımları ve açıklamalarıyla sıkça konuşulmuştu. Kendisine yöneltilen eleştirilere karşı "Bizler Avrupa standartlarında solistleriz tüm meslektaşlarım fakat o ayıp bu ayıp denmesinden kıro kaldık" şeklinde sert bir yanıt vermişti. Bu açıklama, sosyal medyada ve magazin dünyasında geniş yankı bulmuştu.

Ekinci'nin sosyal medyada yayınladığı fotoğraflar ve videolar, zaman zaman "Koca kadınsın ayıp", "Edep biraz", "Kafayı yedin iyice" gibi eleştirel yorumlara da maruz kalıyor. Ancak bu eleştirilere rağmen, Ekinci'nin cesur paylaşımları ve sivri dilli açıklamaları devam ediyor.

ekran-goruntusu-2024-01-27-150956.jpg​​​​​​​

Tuğba Ekinci, Türk pop müziği sahnesinde kendine has tarzı ve açık sözlülüğüyle tanınan bir isim. Sosyal medyada sınırları zorlayan paylaşımlarıyla dikkat çeken şarkıcı, kendine özgü duruşu ve ifade özgürlüğüne olan bağlılığıyla hem hayranlarının hem de eleştirmenlerin dikkatini çekmeyi başarıyor. Bu son paylaşımıyla da Ekinci, Türk pop müziği dünyasında ve sosyal medyada kendine has bir yer edindiğini bir kez daha göstermiş oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.