Survivor'da Sahra Diskalifiye Mi Oluyor? Nagihan ve Sahra Kavgasında Bilinmeyenler Burada! Acun Ilıcalı Açıkladı!

Survivor'da Sahra Diskalifiye Mi Oluyor? Nagihan ve Sahra Kavgasında Bilinmeyenler Burada! Acun Ilıcalı Açıkladı!
Survivor'da Nagihan Karadere ve Sahra Işık arasında yaşanan sert tartışma, Acun Ilıcalı'nın müdahalesine neden oldu. Sahra Işık'ın diskalifiye olup olmadığı merak konusu.

Survivor'un son bölümünde yaşanan olaylar, yarışmanın seyrini değiştirdi. Yarışmacılar Nagihan Karadere ve Sahra Işık arasında özel hayatlarına dair yaşanan tartışma, adeta programın gündemini belirledi. Oyun alanında başlayan ve büyüyen bu kavga, Acun Ilıcalı'nın konseyde yaptığı açıklamalarla daha da alevlendi.

ekran-goruntusu-2024-01-28-162902.jpg

Ilıcalı, konseyde yaptığı açıklamada, "Oyun alanında istemediğimiz şeyler yaşandı. Özel hayat konusunda ciddi sözler sarf edildi ve bu görüntüleri yayımlamayı uygun bulmadık" dedi. Bu açıklama, Sahra Işık'ın diskalifiye olup olmadığı sorularını beraberinde getirdi.

Nagihan Karadere ise duruma dair, "Acun Bey, siz sadece burada olanları duydunuz. Sahra ile geçmişte yaşadığımız olaylar vardı. Ben buraya yarışmaya geldim, ama bazı şeyler benim için kırmızı çizgi" şeklinde konuştu. Acun Ilıcalı ise Nagihan'a, "Kötü sözü rahat söylemek mi istiyorsun? Çirkin tavırları meşrulaştıramam" diyerek cevap verdi.

ekran-goruntusu-2024-01-28-162945.jpg​​​​​​​

Ilıcalı'nın kararı, Nagihan'a iki ödülden men şeklinde oldu. "Sana söyleyeceklerimi kendi kafanda değerlendir" diyerek sert bir uyarıda bulundu. Nagihan'ın, "Kimseden korkmuyorum, gerekirse giderim" resti ile Sahra Işık'ın durumu ise henüz netlik kazanmadı. Survivor hayranları, bu gelişmelerin ardından yarışmanın nasıl devam edeceğini merakla bekliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.