Pursaklar Belediyesi’nden Buzlanmaya Karşı Önlem

Pursaklar Belediyesi’nden Buzlanmaya Karşı Önlem
Pursaklar Belediyesi, vatandaşların güvenle seyahat edebilmeleri için buzlanmayı önlemek amacıyla kar mesaisi yapıyor.

Pursaklar Belediyesi, ilçe merkezinde ve kırsal mahallelerde, soğuk hava ve kar yağışı ile ulaşım ağında buzlanma riskine karşı gece gündüz, hiç ara vermeden tuzlama çalışmaları gerçekleştiriyor.

İlçenin dört bir yanına dağılarak soğuk havanın etkisiyle buzlanan yollarda tuzlama çalışması yapan belediye ekiplerinin çalışmalarını yakından takip eden Başkan Ertuğrul Çetin, mesai arkadaşlarını kolaylıklar diledi.

‘‘Olumsuz bir durum yaşanmaması adına belediye olarak 7/24 sahadayız’’

Buzlanmaya karşı olumsuzluğun olduğu her noktada, 24 saat esasına göre çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘İlçemizde yavaş yavaş etkisini hissettirmeye başlayan kar yağışı ile birlikte, buzlanmayı önlemek amacıyla hemşehrilerimizin yol güvenliğini sağlamak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Olumsuz bir durum yaşanmaması adına belediye olarak 7/24 sahadayız. Kar yağışı ve buzlanma riski asgariye inene kadar vatandaşlarımızın kar yağışı ve buzlanmadan olumsuz etkilenmelerini önlemek için ekiplerimiz çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Lütfen kış lastiği olmayan araçlar trafiğe çıkmasın, hem kendi canınızı, hem de başkalarının canını, malını tehlikeye atmayın. Gece gündüz, büyük bir özveri ile çalışan personellerimize kolaylıklar diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.