Survivor Merve Aydın'ın eşi bakın kimmiş! Duyanlar Şaştı Kaldı! Meğer O İsimde Tanınmış Ünlü İsimmiş...

Survivor Merve Aydın'ın eşi bakın kimmiş! Duyanlar Şaştı Kaldı! Meğer O İsimde Tanınmış Ünlü İsimmiş...
Survivor All Star 2024'ün iddialı yarışmacılarından Merve Aydın'ın Eşi kimmiş merak uyandırdı. Meğer O İsimde Tanınmış Ünlü İsimmiş... Peki, Mehmet Akif Filiz Kimdir, Kaç Yaşında, Ne İş Yapıyor?

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor All Star 2024, her geçen gün daha fazla ilgi çekmeye devam ediyor.

Birbirinden iddialı yarışmacıların yer aldığı bu sezon, özellikle adada yaşanan kavgalarla gündemde. Yarışmanın dikkat çeken isimlerinden biri olan Merve Aydın ise, bu yıl 5. kez Survivor'da mücadele ediyor.

Survivor Merve Aydın'ın eşi bakın kimmiş!

Survivor 2022 All-Star sezonunda sakatlanarak diskalifiye olan ve şampiyonluk adaylarından biri olarak gösterilen Merve Aydın'ın özel hayatı, hayranlarının merakını uyandırdı. 33 yaşındaki yarışmacının eşinin, eski profesyonel futbolcu Mehmet Akif Filiz olduğu ortaya çıktı.

Meğer O İsimde Tanınmış Ünlü İsimmiş...

Merve Aydın, 2022 sezonunda aşil tendonu kopması nedeniyle yarışmaya devam edememişti.

Acun Ilıcalı'nın yaptığı açıklama ile "Survivor macerası sona erdi" denilen Aydın, o anlarda annesine verdiği sözü hatırlatarak duygusal anlar yaşamıştı. Aydın'ın annesi, 2021 yılında kanser nedeniyle hayatını kaybetmişti.

ekran-goruntusu-2024-01-31-132115.png

Mehmet Akif Filiz Kimdir, Kaç Yaşında, Ne İş Yapıyor?

Survivor'da tekrar mücadele eden Merve Aydın, 2018 yılında Mehmet Akif Filiz ile evlenmişti. Çiftin Barlas adında bir oğulları bulunuyor. 16 Ağustos 1985 doğumlu Mehmet Akif Filiz, Gaziosmanpaşa Üniversitesi ve Marmara Üniversitesi'nde Yüksek Lisans Beden Eğitimi Spor Öğretmenliği bölümünü bitirmiş bir isim. Filiz, futbol kariyerinde Türk Telekomspor, Boluspor, Bugsaşspor, Aydınspor, Keçiörengücü ve Yeni Amasyaspor gibi takımlarda forma giymiş.

Merve Aydın'ın Survivor'da gösterdiği başarılı performansın arkasında, sporcu bir eşin desteğinin de olduğu düşünülüyor. Merve Aydın ve Mehmet Akif Filiz çiftinin bu spora ve rekabete dayalı ortak ilgisi, onların başarılarını daha da anlamlı kılıyor.

Merve Aydın'ın Survivor All Star 2024'teki performansı ve özel hayatındaki bu ünlü bağlantı, hayranları arasında büyük bir merak konusu oluşturuyor. Survivor hayranları, bu sezon Merve Aydın'ın performansını yakından takip ederken, aynı zamanda özel hayatındaki bu ilginç detayı da öğrenmiş oldu. Survivor All Star 2024, her geçen gün daha fazla sürpriz ve heyecanla izleyicilerini ekrana kilitlemeye devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.