Hadise Üstünü Çıkarıp Kamera Karşısına Geçti! Hadise'nin İddialı Sırt Pozu Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Hadise Üstünü Çıkarıp Kamera Karşısına Geçti! Hadise'nin İddialı Sırt Pozu Sosyal Medyada Gündem Oldu!
Ünlü şarkıcı Hadise, Instagram hesabından paylaştığı sırt dekolteli ve iddialı pozla gündem oldu. Sırtındaki dövme ve güçlü mesajıyla dikkat çeken Hadise, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi.

Müzik dünyasının başarılı ismi Hadise Açıkgöz, hem müzik kariyeri hem de özel hayatıyla sık sık gündeme gelmeyi başarıyor. Sahne tarzları ve iddialı paylaşımlarıyla adından söz ettiren Hadise, son Instagram paylaşımıyla yine çok konuşuldu. 14,6 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından yaptığı sırt dekolteli paylaşım, kısa sürede sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri oldu.

ekran-goruntusu-2024-02-01-151212.jpg

Hadise, üstsüz olduğu ve sırtındaki dövmenin ön plana çıktığı bu cesur fotoğrafına, "Ben lider değilim, önderim" notunu düşerek güçlü bir mesaj verdi. Paylaşım, şarkıcının takipçileri tarafından büyük ilgi gördü ve kısa sürede binlerce yorum ve beğeni aldı.

Sosyal medyada aktif bir şekilde yer alan Hadise, cesur pozlarını ve kişisel görüşlerini takipçileriyle paylaşmaktan çekinmiyor. Geçtiğimiz günlerde popüler dizi "Kızılcık Şerbeti" hakkında yaptığı yorum da gündem olmuştu. Hadise, dizinin yeni sezon senaryosunun kendisini biraz rahatsız ettiğini belirterek, inandırıcılığın azalmasının projeden soğumasına neden olduğunu ifade etti.

ekran-goruntusu-2024-02-01-151154.jpg​​​​​​​

Hadise'nin bu samimi ve dürüst paylaşımları, hayranları tarafından takdirle karşılanıyor. Şarkıcının güçlü kişilik mesajı veren pozları ve açıklamaları, onun sadece müzik alanında değil, sosyal medyada da önemli bir etki yarattığını gösteriyor. Hadise'nin bu son paylaşımı, onun hem güçlü bir sanatçı hem de etkileyici bir sosyal medya figürü olarak konumunu pekiştiriyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.