Seda Sayan'ın manevi kızı Solmaz Çiros bambaşka biri oldu! Görenler Cardi B'e benzetti

Seda Sayan'ın manevi kızı Solmaz Çiros bambaşka biri oldu! Görenler Cardi B'e benzetti
Seda Sayan'ın evlilik programında tanınan Solmaz Çiros, aldığı kilolar ve estetik operasyonlar sonucu bambaşka bir görünüme kavuştu. Çiros'un yeni hali, takipçileri tarafından "Türkiye'nin Cardi B'si" olarak adlandırıldı.

Bir zamanların sevilen gelin adayı Solmaz Çiros, son haliyle görenleri şaşırtmaya devam ediyor. Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunduğu evlilik programıyla adını geniş kitlelere duyuran Çiros, programın ardından yaşadığı fiziksel değişimle yeniden gündemde. Uzun süredir kameralardan uzak bir hayat süren ve bu dönemde kilo alarak estetik operasyonlar geçiren Solmaz, şimdilerde adeta bir rap yıldızına dönüşmüş durumda.

ekran-goruntusu-2024-02-02-165620.jpg

Özellikle kalça danslarıyla hafızalarda yer edinen Solmaz Çiros, aldığı kilolar ve yüzündeki değişikliklerle dikkat çekiyor. Çiros, şu sıralar düğünlerde şarkı söyleyerek sanat hayatına devam ediyor. Takipçileri, Solmaz'ın son halini görünce "Rapçi Cardi B'ye benzemiş", "Eski halin ne güzeldi", "Doğal halin hep daha güzel" gibi yorumlarla karşılaştırmalarda bulundu.

65bc85c8c88c9840-w1200xh715.webp

Solmaz Çiros'un bu dönüşümü, sosyal medyada geniş yankı buldu. Bazı takipçileri, Çiros'un yeni imajını olumlu bulurken, bazıları eski, daha doğal halini özlediklerini dile getirdi. Bu dönüşüm, Solmaz'ın hayatındaki yeni bir başlangıcı simgeliyor olabilir. Görünüşe göre, Çiros kendi tarzını ve kimliğini yeniden şekillendirme yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.