Serenay Sarıkaya'nın Yeni Evini Görenler Küçük Dilini Yuttu! Milyon TL Değerinde...

Serenay Sarıkaya'nın Yeni Evini Görenler Küçük Dilini Yuttu! Milyon TL Değerinde...
Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, gayrimenkul yatırımlarına bir yenisini ekleyerek 40 milyon lira değerinde Boğaz manzaralı bir eve taşındı. Sarıkaya'nın lüks yaşamı ve yatırımları göz dolduruyor.

Serenay Sarıkaya, başarılı oyunculuğu ve şık hayat tarzıyla her zaman dikkat çeken bir isim olmuştur. Son dönemde şarkıcı Mert Demir ile yaşadığı aşk iddiasıyla magazin gündeminde yer alan Sarıkaya, şimdi de yeni eviyle adından söz ettiriyor. Ünlü oyuncu, Boğaz'ın büyüleyici manzarasına sahip yeni bir ev için tam 40 milyon lira ödeyerek, gayrimenkul yatırımlarına devam ettiğini gösterdi.

ekran-goruntusu-2024-02-02-171640.jpg

Sarıkaya'nın yeni evi, geniş yeşil alanları ve nefes kesen manzarasıyla dikkat çekiyor. Bu, Sarıkaya'nın konfor ve lüksü bir arada aradığının bir göstergesi. Daha önce bir alışveriş merkezinin üzerinde yer alan bir rezidansta yaşayan güzel oyuncu, şimdiki tercihini doğa ile iç içe, huzurlu bir yaşamdan yana kullanmış.

Sarıkaya'nın aşk hayatı kadar, gayrimenkul yatırımları da oldukça konuşuluyor. Her bir projeden elde ettiği geliri akıllıca değerlendiren oyuncu, toprak ve konut alımına büyük önem veriyor. Şu ana kadar 20 dönümlük arazi sahibi olduğu bilinen Sarıkaya, Bodrum, Çanakkale ve Marmaris'te de mülk sahibi. Özellikle geçtiğimiz yaz, Marmaris'teki yazlığı için 10 milyon TL gibi büyük bir yatırım yapması, onun gayrimenkul konusundaki tutkusunu gözler önüne seriyor.

ekran-goruntusu-2024-02-02-171630.jpg​​​​​​​

Serenay Sarıkaya'nın bu son yatırımı, ünlü oyuncunun hem özel hayatında hem de mali yatırımlarında nasıl bir vizyona sahip olduğunu gösteriyor. Boğaz manzaralı yeni evi, Sarıkaya'nın lüks ve doğayı bir arada yaşama arzusunun bir yansıması olarak dikkat çekiyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.