Ebru Polat Dilber'e Özenip Pavyon Dansı Yapınca Olanlar Oldu! Cesur Dansı Gündeme Oturdu!

Ebru Polat Dilber'e Özenip Pavyon Dansı Yapınca Olanlar Oldu! Cesur Dansı Gündeme Oturdu!
Ünlü şarkıcı Ebru Polat, son dönemde moda olan pavyon dansını araba kullanırken yaptığı göğüs dekolteli video ile sosyal medyada paylaşarak büyük tepki çekti. "Pavyonda son nokta" notuyla yayınladığı video kısa sürede gündeme oturdu.

İnci Taneleri dizisindeki Hazar Ergüçlü tarafından canlandırılan 'Dilber' karakterinin pavyon dansı ile başlayan tartışmalar, ünlü şarkıcı Ebru Polat'ın benzer bir paylaşımla sosyal medyada gündem olmasıyla yeni bir boyut kazandı.

"Hava Çok Sıcak", "Hazmedemeyenlere Soda", "Çıngıraklı" gibi şarkıları ile tanınan Polat, iddialı ve cesur paylaşımları ile biliniyor.

ekran-goruntusu-2024-02-04-150404.jpg

Şarkıcı, araba kullanırken çektiği göğüs dekolteli video ile yaptığı pavyon dansıyla sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti. "Pavyonda son nokta. Ben çalışmayacağım direk orayı alacağım" ifadeleri ile paylaştığı video, kısa sürede dikkat çekerek gündem oldu. Paylaşıma yapılan yorumlar arasında "İyice basitleştiler", "Rezalat", "Hiç yakıştıramadım size" gibi eleştiriler öne çıktı.

ekran-goruntusu-2024-02-04-150416.jpg

Asıl mesleği avukatlık olan ancak müzik piyasasına adım atarak kariyer yönünü değiştiren Ebru Polat, cesur pozlarıyla sık sık adından söz ettiriyor. Bu son paylaşımıyla bir kez daha sosyal medyanın diline düşen Polat, gelen tepkilere henüz bir yanıt vermedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.