Yaza Veda Pozlarıyla Alev Alev Yaktı! Bikinisini Giydi Pozunu Verdi... Beğeni Butonu Çöktü!

Yaza Veda Pozlarıyla Alev Alev Yaktı! Bikinisini Giydi Pozunu Verdi... Beğeni Butonu Çöktü!
Sosyal medya fenomeni Pauline Tantot, Kosta Riko'daki tatilini süper mini kırmızı elbisesiyle verdiği çarpıcı pozla noktaladı. Hayranlarından övgü dolu yorumlar yağarken, photoshop iddiaları da gündeme geldi.

Dünyanın dört bir yanından takipçileriyle etkileşimde bulunan sosyal medya fenomeni Pauline Tantot, Kosta Riko'da geçirdiği unutulmaz tatilini, dikkat çeken bir pozla tamamladı.

ekran-goruntusu-2024-02-04-203115.png

Süper mini kırmızı elbisesi ve sahil arka planıyla verdiği poz, hayranlarının büyük beğenisini topladı. Tantot'un tatil sonrası paylaşımı, kısa sürede sosyal medyada yayılarak geniş yankı buldu.

ekran-goruntusu-2024-02-04-161310.jpg

Tantot'un paylaşımı, fiziğine yönelik övgü dolu yorumların yanı sıra, bazı kullanıcıların photoshop kullanımı iddialarıyla da gündeme geldi. Ancak bu iddialar, fenomenin doğal güzelliğini ve etkileyici fiziğini öne çıkaran yorumların gölgesinde kaldı.

ekran-goruntusu-2024-02-04-161326.jpg

Sosyal medya platformları üzerinde milyonlarca takipçiye sahip olan Tantot, her paylaşımıyla olduğu gibi bu son gönderisiyle de adından söz ettirmeyi başardı. Kosta Riko'nun büyüleyici manzaraları eşliğinde çekilen bu son fotoğraf, Tantot'un tatilinin de ne kadar keyifli geçtiğinin bir göstergesi oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.