100'den Fazla Evli Erkekle İlişki Yaşadı! ''Profesyonel Metresim'' Açıklamasında Bulundu!

100'den Fazla Evli Erkekle İlişki Yaşadı! ''Profesyonel Metresim'' Açıklamasında Bulundu!
51 yaşındaki Gweneth Lee'nin "Evli erkeklerle ilişki yaşıyorum ve suçlu hissetmiyorum" şeklindeki itirafları, sosyal medyada eleştiri ve tepkilere neden oldu. Lee, 100'den fazla erkekle ilişkisi olduğunu açıkladı!

Eşinin vefatının ardından ikili ilişkilere yepyeni bir yol çizen 51 yaşındaki Gweneth Lee'nin sosyal medya üzerinden yaptığı itiraflar, büyük bir tartışma yarattı. Kendisini evli erkeklerle ilişki yaşamakla ilişkilendiren Lee, bu durumdan hiçbir suçluluk duymadığını açıkladı.

ekran-goruntusu-2024-02-05-152355.jpg

Lee, "Evli erkeklerle ilişki yaşıyorum ve hiçbir suçluluk hissetmiyorum" diyerek, 11 yıl önce eşi Robert'ın vefatı sonrası başlayan bu yolculuğunu anlattı. 100'den fazla erkekle ilişki yaşadığını belirten Lee, romantik bir bağ kurmadığını, sevgili olduğu erkeklerle genellikle internet üzerinden tanıştığını ifade etti.

İlişki arayan evli erkeklerle bir internet sitesi üzerinden tanıştığını söyleyen Lee, "Ben olmazsam, aynı amaç için başkasını arayacaklar" şeklinde konuştu. Evlilikleri mahvetme niyetinde olmadığını, ancak mutsuz evliliklerin olduğunu ve bu durumda olanların muhtemelen yoldan çıkmalarının fazla zaman almayacağını dile getirdi.

ekran-goruntusu-2024-02-05-152404.jpg​​​​​​​

Lee'nin bu açıklamaları, sosyal medyada hızla yayılarak geniş çapta tepkilere neden oldu. Kullanıcılar, Lee'nin tavrını büyük bir sadakatsizlik örneği olarak nitelendirdi ve bu tür ilişkilerin evlilik kurumuna zarar verdiğini vurguladı. Lee'nin itirafları, ahlaki değerler ve sadakat kavramları üzerine yeniden tartışmaların alevlenmesine sebep oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.