Hande Erçel İngiltere'den Paylaştı Hayranları Şok Oldu! Kıyafetleri Bir Servet Değerinde!

Hande Erçel İngiltere'den Paylaştı Hayranları Şok Oldu! Kıyafetleri Bir Servet Değerinde!
Ünlü oyuncu Hande Erçel, Instagram'da 1.2 milyon beğeni alan Londra tarzıyla gündem oldu. Erçel'in kombini ise 169 bin TL değerindeki parçalardan oluşuyor, takipçileri tarafından "Top model" ve "Bu ne güzellik ya?" yorumlarıyla övgüye boğuldu.

Son dönemin parlayan yıldızlarından Hande Erçel, hem yeni projeleri hem de Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla magazin dünyasının daimi konusu olmayı başarıyor. 30 yaşındaki güzel oyuncu, 31.7 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık adından söz ettiriyor.

ekran-goruntusu-2024-02-05-153027.jpg

Yaz boyunca sevgilisi Hakan Sabancı ile birlikte yurt dışında tatil yapan Erçel, son olarak Londra'dan yaptığı paylaşımlarla sosyal medyada büyük ilgi gördü. Paylaştığı kareler kısa sürede 1.2 milyon beğeni alırken, takipçileri tarafından yapılan 6 binden fazla yorumla övgü yağmuruna tutuldu.

Hande Erçel'in bu paylaşımının ardından tarzının bedeli de merak konusu oldu. 'Wildest Fashion' adlı Instagram sayfasının detaylandırdığı üzere, Erçel'in üzerindeki parçaların toplam değeri 169 bin TL'yi buluyor. Ünlü markanın 39 bin 438 TL değerindeki botları, 109 bin 431 TL'lik trençkotu, 18 bin 544 TL'lik yeleği, bin 275 TL'lik eteği ve 550 TL'lik şapkası ile göz kamaştıran bir kombin sergiledi.

ekran-goruntusu-2024-02-05-153038.jpg​​​​​​​

Hande Erçel'in stilinin ve tarzının bu denli yüksek maliyetli olması, takipçileri tarafından hayranlıkla karşılanırken, aynı zamanda lüks moda anlayışının da bir göstergesi oldu. Erçel, yalnızca oyunculuk performansıyla değil, moda dünyasında da trendleri belirleyen bir isim olarak öne çıkıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.