Can Yaman'ın Şaşırtan Değişimi Şok Etti! 10 Kilo Birden Verdi! İşin Sırrını Açıkladı!

Can Yaman'ın Şaşırtan Değişimi Şok Etti! 10 Kilo Birden Verdi! İşin Sırrını Açıkladı!
Ünlü oyuncu Can Yaman, İtalya'da yaşarken son dönemde sağlığına olan özeniyle dikkat çekiyor. Sosyal medyada yaptığı paylaşımla bir ay içinde 10 kilo verdiğini duyuran Yaman'ın değişimi herkesi şaşırttı.

Hareketleriyle gündemden düşmeyen ve bir dönem aldığı kilolarla konuşulan Can Yaman, İtalya'da yaşamını sürdürürken son dönemde sağlığına verdiği önemle dikkatleri üzerine çekiyor. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bir ay içinde tam 10 kilo verdiğini duyurdu.

resim-2024-02-07-124918604.png

Erkenci Kuş dizisiyle Türkiye'de büyük bir hayran kitlesine sahip olan Can Yaman, kariyerine İtalya'da devam etme kararı alarak yeni projeler üzerinde çalışmaya başlamıştı. Özellikle İtalyan kitlesi arasında büyük bir hayran kitlesine sahip olan Yaman, sık sık kaslı vücuduyla da dikkatleri üzerine çekiyordu.

Ancak son zamanlarda Can Yaman'ın gündeme gelmesinin tek nedeni oyunculuğu değil. Geçtiğimiz sene, araç içerisinde kendisini kayda alan bir hayranının cep telefonunu alıp camdan fırlatması büyük tepki çekmişti. Bu olay, Yaman'a eleştirilerin odağında yer almasına neden olmuştu.

Ancak şimdi, Can Yaman'ın sağlığına dikkat ettiğini ve bir ay içinde 10 kilo verdiğini açıklamasıyla gündeme geldi. Sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğraf ile bu gelişmeyi duyuran Yaman, yoğun bir tempoda egzersiz yaparak ve aralıklı oruç tutarak bu başarıya ulaştığını belirtti.

ekran-goruntusu-2024-02-07-124833.jpg

Yaman, paylaşımının altına eklediği açıklamada, "30 günde nasıl 10 kilo verdim?" sorusuna cevap verirken, sağlıklı yaşamı ve sporu önemsediğini vurguladı. Ancak biraz ara vermeye karar verdiğini de ekleyerek takipçilerinden destek istedi.

Can Yaman'ın hızlı kilo vermesi ve sağlığına verdiği önem, hayranlarını şaşırtırken, oyuncunun değişimini yakından takip edenlerin ilgisini çekmeye devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.