Yabani Dizisinin Rüyası Estetikli Güzelmiş! Simay Barlas'ın O Halleri Şok Etti! ''Doğal Güzel Sanıyorduk''

Yabani Dizisinin Rüyası Estetikli Güzelmiş! Simay Barlas'ın O Halleri Şok Etti! ''Doğal Güzel Sanıyorduk''
Ünlü oyuncu Simay Barlas'ın eski fotoğrafları, sosyal medyada şaşkınlık yarattı. Doğal güzelliğiyle tanınan Barlas'a estetik yorumları yapıldı.

Türkiye'nin tanınmış oyuncularından Simay Barlas, başarılı oyunculuk kariyerinin yanı sıra doğal güzelliğiyle de dikkat çekiyor. Ancak son zamanlarda sosyal medyada dolaşan eski fotoğrafları, Barlas'ın doğal güzelliğiyle ilgili tartışmalara neden oldu.

ekran-goruntusu-2024-02-07-125417.jpg

Sosyal medya kullanıcıları, Simay Barlas'ın geçmişteki fotoğraflarını görünce oldukça şaşırdı. Doğal güzelliğiyle tanınan oyuncunun eski halinin estetik müdahalelerle değiştiği yorumları yapıldı. Özellikle "Doğal sanıyordum", "Estetikliymiş", "Bu da estetik harikası çıktı" gibi yorumlar sosyal medyada yaygınlaştı.

Simay Barlas, 7 Mayıs 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu ve İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü'nden mezun oldu. Oyunculuk kariyerine 2014-2017 yılları arasında Star TV'de yayımlanan Paramparça dizisinde "Öykü" karakteriyle başladı. Daha sonra Kanal D'de yayımlanan Adı Efsane, Star TV'de yayımlanan Hayat Bazen Tatlıdır ve Zalim İstanbul gibi birçok projede rol aldı.

ekran-goruntusu-2024-02-07-125428.jpg

Simay Barlas'ın eski ve yeni halleri arasındaki değişim, hayranları tarafından dikkatle incelenirken, doğal güzelliğiyle bilinen oyuncunun estetik müdahaleler yapılıp yapmadığına dair tartışmalar devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.