7 Kadınla Birden Evli Olan Adamdan Skandal Açıklama! ''Haftanın Her Günü İçin Bir Tane!''...

7 Kadınla Birden Evli Olan Adamdan Skandal Açıklama! ''Haftanın Her Günü İçin Bir Tane!''...
2021 yılında üç kadınla aynı anda evli olduğunu duyurarak gündeme bomba gibi düşen Alex Marin, şimdi yedi kadınla evli olduğunu açıkladı.

Meksika'nın Tijuana kentinde bir podcaste konuk olan Marin'in bu ilginç aşk yuvası, sosyal medyada viral oldu ve 7.5 milyonu aşkın izlenmeye ulaştı.

ekran-goruntusu-2024-02-07-140103.jpg

Alex Marin, 2021 yılında üç kadınla evli olduğunu açıklamasıyla manşetlere taşınmıştı. Şimdi ise, aşk yuvasına dört kadın daha eklediğini ve toplam yedi kadınla evli olduğunu duyurdu. Meksika'nın Tijuana kentinde Rachis Carillo'nun podcastine konuk olan Marin, yeni durumundan duyduğu mutluluğu ve eşleri arasında yaşanan kıskançlık krizlerini açık yüreklilikle paylaştı. Instagram'da 770 binin üzerinde takipçisi bulunan Marin, iki eşiyle yasal olarak evli olmasına rağmen, diğer beşini de eşi olarak tanıtmaya devam ediyor.

ekran-goruntusu-2024-02-07-140114.jpg​​​​​​​

Marin, eşlerinden Giselle Montes ve Yamileth Ramirez'i daha önce ikinci ve üçüncü eşi olarak tanıtmıştı. Yeni eşlerinin isimlerini ise şimdilik saklı tutmayı tercih ediyor. "Ben üç karımla meşhur oldum ama şimdi yedi karım var. Zamanla onları tanıyacaksınız," diyen Marin, her gün için bir eş düsturunu benimsemiş durumda. Marin'in bu ilginç yaşam tarzı, katıldığı podcastin TikTok'ta yayınlanan görüntüleriyle kısa sürede viral oldu ve 7.5 milyon izlenmeye ulaştı. Sosyal medya kullanıcıları, bu olağandışı aşk hikayesine yorum yapmaktan geri kalmadı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.