Fahriye Evcen Sette Karavan Kriziyle Gündemde! Çekimlere Karavan Gelmeden Başlamadı

Fahriye Evcen Sette Karavan Kriziyle Gündemde! Çekimlere Karavan Gelmeden Başlamadı
Ünlü oyuncu Fahriye Evcen, sette yaşanan karavan kriziyle magazin gündemine oturdu. Kendisine özel hazırlanan lüks karavan sete ulaşmadan çekimlere başlamayı reddetti.

Son dönemin popüler çiftlerinden biri olan ve bir mobilya markasının reklam yüzü olarak 80 milyon TL karşılığında 2 yıllık anlaşma imzalayan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, sette yaşanan bir krizle magazin dünyasının merkezine yerleşti. Fahriye Evcen, kendisine ait özel bir kulis hazırlanmasına rağmen, lüks bir karavan talebiyle sette gergin anların yaşanmasına neden oldu.

ekran-goruntusu-2024-02-08-161922.jpg

Reklam çekimleri için sete giden Fahriye Evcen'in, kendisine sunulan özel kulisin yanı sıra bir de özel karavan talep ettiği ve bu isteği karşılanmadan çekimlere başlamak istemediği ortaya çıktı. Talebinin hemen ardından yaşanan kriz, set ekibini harekete geçirdi ve ünlü oyuncunun isteği üzerine kısa sürede lüks bir karavan sete ulaştırıldı.

Bu olay, Fahriye Evcen'in profesyonel talepleri ve set koşullarına dair beklentileri konusunda ne kadar kararlı olduğunu gösterirken, magazin dünyasında da geniş yankı buldu. Sette yaşanan karavan krizi, sosyal medyada ve magazin basınında geniş yer buldu, ancak Evcen'den konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi.

ekran-goruntusu-2024-02-08-161931.jpg​​​​​​​

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinin, reklam yüzü oldukları marka için gerçekleştirecekleri çekimlerin, bu küçük krize rağmen başarılı bir şekilde tamamlanması bekleniyor. Ancak yaşanan bu olay, ünlülerin set koşulları ve kişisel ihtiyaçları konusundaki taleplerinin, nasıl zaman zaman gündem yaratabileceğini bir kez daha ortaya koydu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.