İfşa Videosu Çıkınca Boşanmıştı! Mahsun Kırmızıgül Eski Eşiyle Yıllar Sonra Bir Araya Geldi!

İfşa Videosu Çıkınca Boşanmıştı! Mahsun Kırmızıgül Eski Eşiyle Yıllar Sonra Bir Araya Geldi!
Boşanmalarının ardından ilk kez bir araya gelen Mahsun Kırmızıgül ve Ece Binay, kızları Lavin'in sağlık durumu nedeniyle birlikte hastane ziyaretinde bulundular.

Ünlü sanatçı Mahsun Kırmızıgül ve eski eşi Ece Binay, altı yıllık evliliklerinin ardından yaşanan ifşa videosu skandalı sonrası boşanmışlardı. Boşanmalarının üzerinden geçen süre içinde ilk defa, kızları Lavin'in sağlık durumu sebebiyle bir araya geldiler. Olay, çiftin hayatındaki yeni bir dönüm noktasını işaret ediyor.

resim-2024-02-08-162340188.png

ABD'nin Los Angeles şehrinde dünyaevine giren ve Beykoz Adliyesi'nde yalnızca 15 dakikada sonlanan boşanma davasıyla evliliklerini noktalayan ikili, bu kez kızlarının sağlığı için bir araya geldi. Mahsun Kırmızıgül, özel bir hastanenin acil servisinden çıkarken basın mensuplarıyla kısa bir sohbet gerçekleştirdi. Kırmızıgül, kızı Lavin'in sağlık durumunun iyi olduğunu ve endişe edilecek bir durum olmadığını belirterek, "Başta bir şey var sandık telaşlandık ama çok şükür bir sorun yok şimdi evimize gidiyoruz” dedi.

Ece Binay ise gazetecilerin soruları karşısında sessiz kalmayı tercih etti ve kendi aracıyla hastane alanını terk etti. Bu olay, eski çiftin hala zor zamanlarda birbirlerine destek olabileceklerini ve kızlarının sağlığını her şeyin üzerinde tuttuklarını gösterdi.

Mahsun Kırmızıgül ve Ece Binay'ın boşanma haberleri, Kırmızıgül'ün bir kadınla olan videosunun ifşa olması sonrası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Ancak bu zorlu süreç, kızları Lavin'in sağlık durumu karşısında bir araya gelmelerine sebep oldu. Kızlarının sağlığı için bir araya gelen çift, özellikle ebeveynlik konusunda birlikte hareket etmenin önemini vurguladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.