Kanye West'in Eşi Çırılçıplak Sokağa Çıktı! Şeffaf Yağmurlu ''Yok Artık'' Dedirtti! İşte O Anlar...

Kanye West'in Eşi Çırılçıplak Sokağa Çıktı! Şeffaf Yağmurlu ''Yok Artık'' Dedirtti! İşte O Anlar...
Kanye West ve eşi Bianca Censori, yağmurlu bir günde şeffaf yağmurluk giyerek dikkatleri üzerine çekti. Censori'nin cesur tercihi ve West'in panço seçimi, çiftin tarzını bir kez daha ön plana çıkardı.

Moda dünyasında sıkça gündeme gelen Kanye West ve eşi Bianca Censori, bu kez şeffaf yağmurluklarıyla paparazzilerin objektiflerine takıldı. Yağmurlu bir günde stüdyoya giderken görüntülenen çift, giyim tarzlarıyla yine moda dünyasında ses getirdi. 29 yaşındaki Avustralyalı mimar Bianca Censori, şeffaf yağmurluğuyla cesur bir seçim yaparken, Kanye West ise rahat bir panço ve yüzünü kapatan simsiyah bir maske ile karşı konulmaz bir kontrast oluşturdu.

ekran-goruntusu-2024-02-08-171605.jpg

Censori'nin şeffaf yağmurluğu, altına hiçbir şey giymeden diz hizasında siyah çizmelerle tamamlanmış durumdaydı. Yağmurluğun ön tarafında bulunan marka logosu, göğüs kısmını kısmen kapatsa da, diğer kısımların görünümünü engelleyemedi. Üzerinde "DAILY" yazan bu yağmurluk, Censori'nin her zaman olduğu gibi dikkat çekici tarzını sergilemesine olanak tanıdı.

Kanye West'in tercihi olan bol panço ve yüzünü tamamen kapatan maske ise, çiftin tarzındaki çeşitliliği ve cesareti gözler önüne serdi. İlişkileri boyunca birçok ilginç moda tercihine imza atan West ve Censori, bu son görünümleriyle moda dünyasında sınırları zorlamaya devam ediyor. Bu cesur tercihler, çiftin yalnızca müzik ve mimariyle değil, aynı zamanda moda dünyasında da öncü ve yenilikçi bir çizgi izlediğini kanıtlıyor.

ekran-goruntusu-2024-02-08-171556.jpg​​​​​​​

Kanye West ve Bianca Censori'nin bu son dışarı çıkışları, onların dikkat çekmeyi ve geleneksel moda anlayışlarını sorgulamayı ne kadar sevdiklerini bir kez daha ortaya koydu. Şeffaf yağmurluk ve pançonun ilginç kombinasyonu, moda dünyasında konuşulmaya devam edecek gibi görünüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.