Barış Alper Yılmaz Ve Melisa Döngel Aşk Mı Yaşıyor? Flaş İddia Sosyal Medyada Gündeme Oturdu!

Barış Alper Yılmaz Ve Melisa Döngel Aşk Mı Yaşıyor? Flaş İddia Sosyal Medyada Gündeme Oturdu!
Ünlü oyuncu Melisa Döngel'in Galatasaray'ın milli yıldızı Barış Alper ile aşk yaşadığı iddiaları, magazin dünyasını salladı. İşte çiftin aşk hikayesine dair merak edilen detaylar...

Son zamanların parlayan yıldızlarından Melisa Döngel'in aşk hayatı yine magazin gündeminin zirvesine oturdu. Güzelliği ve başarılı oyunculuğuyla adından söz ettiren Döngel, bu kez Galatasaray'ın milli yıldızı Barış Alper ile yaşadığı aşk iddiasıyla konuşuluyor. 24 yaşındaki başarılı oyuncu Melisa Döngel, sosyal medyada aktifliği ve paylaşımlarıyla hayranlarının ilgisini çekmeye devam ediyor.

ekran-goruntusu-2024-02-08-173021.jpg

Döngel, geçmişte 'Arka Sokaklar', 'Hangimiz Sevmedik', 'Bizim Hikaye', 'Sadakatsiz', 'Kusursuz Kiracı', 'Aşk Mantık İntikam' ve 'Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı' gibi birçok önemli projede yer alarak oyunculuk kariyerinde önemli adımlar attı. Kısa süreliğine rapçi Sefo ile birlikteliğiyle de adından söz ettiren Döngel, aşk hayatıyla sık sık magazin gündemine geliyor.

TV8'de yayınlanan 'Aramızda Kalmasın' programının sunucusu Umut Ünver'in özel haberine göre, Melisa Döngel'in kalbi bu kez futbol dünyasından bir isim için atıyor. Galatasaray'ın başarılı oyuncusu Barış Alper ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilen Döngel, bu haberle magazin dünyasında geniş yankı buldu.

resim-2024-02-08-173125086.png​​​​​​​

İddialar doğruysa, bu ilişki hem Döngel'in hem de Barış Alper'in hayatında yeni bir sayfa açacak. Şu ana kadar herhangi bir açıklama yapmayan çiftin bu iddialar karşısındaki tutumu merak konusu olmaya devam ediyor. Eğer iddialar doğrulanırsa, spor ve sanat dünyasından yeni bir güç çifti doğmuş olacak. Melisa Döngel ve Barış Alper'in aşk hikayesi, şimdiden hayranlarının ve magazin takipçilerinin ilgi odağı haline geldi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum