Kobra Murat'a MASAK'tan Sürpriz İnceleme! '18 Kilo Altın' Açıklaması Sonrası Başına Gelenler Şok Etti!

Kobra Murat'a MASAK'tan Sürpriz İnceleme! '18 Kilo Altın' Açıklaması Sonrası Başına Gelenler Şok Etti!
18 kilo altın, 18 ev ve 4 yazlık' açıklamasıyla gündeme gelen Kobra Murat, MASAK'ın radarına takıldı. Şarkıcı, yaşadığı şoku ve MASAK incelemesinin detaylarını anlattı.

Ünlü sanatçı Kobra Murat, katıldığı bir televizyon programında yaptığı '18 kilo altın, 18 ev ve 4 yazlık' açıklamasıyla gündem olmuştu. Ancak bu açıklamasının ardından beklenmedik bir gelişme yaşandı. Kobra Murat, 'Aramızda Kalmasın' programında MASAK'tan aldığı telefon ve eve gelen kağıttan bahsederek yaşadığı sürprizi ve endişeyi paylaştı.

ekran-goruntusu-2024-02-08-173743.jpg

Kobra Murat'ın açıklamasına göre, sözlerinin medyada '18 kilo altınım var' olarak yanlış yansıtılmasının ardından telefonlarının susmadığını ve bu durumun MASAK'ın dikkatini çektiğini belirtti. "Senin yüzünden MASAK beni aradı, eve kağıt geldi. Sizi araştırmaya aldık" dediler, diyen sanatçı, bu durum karşısında büyük bir şaşkınlık yaşadığını ifade etti.

Kobra Murat, kendisine yapılan incelemenin nedeninin, camiada Dilan Polat gibi isimlerden dolayı yapıldığını öğrendiğini ve bu durumun kendisini çok şaşırttığını dile getirdi. Kendisinden şirket olup olmadığı sorulduğunda, "Kemancının şirketi mi olacak?" diyerek tepkisini ortaya koydu.

ekran-goruntusu-2024-02-08-173756.jpg​​​​​​​

"Bu altınlar çok patladı" diyerek konuşmasına devam eden Kobra Murat, MASAK'ın aslında altınlar hakkında değil, banka hesabı ve vergi ödemeleri hakkında sorular sorduğunu belirtti. Şarkıcı, yaşadığı bu deneyim karşısında el koyacaklarını sandığını ve büyük bir endişe yaşadığını anlattı.

Kobra Murat'ın bu olayı, ünlülerin açıklamalarının nasıl büyük yankılar uyandırabileceğini ve devlet kurumlarının dahi bu tür açıklamaları yakından takip ettiğini gösteriyor. Aynı zamanda, sanatçının yaşadığı bu sürpriz inceleme, kamuoyunun ve ilgili kurumların mali konulardaki duyarlılığının bir göstergesi olarak karşımıza çıkıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum