Güldür Güldür'ün Yıldızı Rüştü Onur Atilla Mide Ameliyatı İle 45 Kilo Verdi! Son Halini Görenler ''Yok Artık'' Diye Bağırıyor!

Güldür Güldür'ün Yıldızı Rüştü Onur Atilla Mide Ameliyatı İle 45 Kilo Verdi! Son Halini Görenler ''Yok Artık'' Diye Bağırıyor!
Ünlü oyuncu Rüştü Onur Atilla, bir yıl önce geçirdiği mide küçültme ameliyatı sonrasında 45 kilo vererek sağlıklı bir yaşama adım attı. Ameliyatın hayati risklerini ve sonrasında gerekli olan yaşam tarzı değişikliklerini detaylandırdı.

"Kavak Yelleri", "Şen Yuva", "Dedemin Fişi" ve "Cici Babam" gibi popüler projelerde rol alarak tanınan ve Güldür Güldür Show'daki başarılı performansıyla sevilen oyuncu Rüştü Onur Atilla, sağlık ve estetik amacıyla bir yıl önce mide küçültme ameliyatı geçirdi. Operasyon sonrası 45 kilo vererek hayranlarını şaşırtan Atilla, bu süreçte yaşadıklarını sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

ekran-goruntusu-2024-02-09-135621.jpg

Atilla, paylaşımında, "365 gün, 45 kilo. Operasyon geçireli tam bir yıl oldu. Bu süreci hemen paylaşmayı doğru bulmadım. Kilo problemi olanların, zayıflamak isteyip de başaramayanların durumunu çok iyi anlıyorum. Ancak bu ameliyat, her ne kadar teknolojik olarak gelişmiş olsa da, hayati riskleri barındırıyor ve hafife alınmamalı," dedi.

Ünlü oyuncu, mide küçültme ameliyatının sadece bir başlangıç olduğunu ve sağlıklı bir yaşam sürdürebilmek için düzenli beslenme alışkanlıkları edinilmesi ve spor yapılması gerektiğinin altını çizdi. Atilla, "Ameliyat sonrası dönemde, kan değerlerinizden tutun, yapılması gereken birçok kontrole düzenli olarak gitmeniz gerekiyor," diyerek, bu yolculuğa çıkmayı düşünenlere önemli tavsiyelerde bulundu.

ekran-goruntusu-2024-02-09-135633.jpg​​​​​​​

Rüştü Onur Atilla'nın bu cesur adımı ve sonrasındaki sağlıklı yaşam vurgusu, hem hayranlarından hem de genel olarak toplumdan büyük destek gördü. Oyuncunun bu deneyimi, kilo problemleriyle mücadele eden pek çok kişiye ilham kaynağı oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.