Karim Benzema, Galatasaray İçin İstanbul'a Geliyor! Bizzat Erden Timur İle Görüştü! İşte Son Detaylar...

Karim Benzema, Galatasaray İçin İstanbul'a Geliyor! Bizzat Erden Timur İle Görüştü! İşte Son Detaylar...
Süper Lig'de ara transfer dönemi sona ererken, Galatasaray'ın sürpriz bir hamlesi gündemde! Karim Benzema'nın, Suudi Arabistan'daki tartışmalı durumu ve hocasıyla yaşadığı kavga sonrası Türkiye'ye geldiği iddia ediliyor.

Süper Lig'in heyecan verici ara transfer dönemi sona ererken, Galatasaray'ın transfer piyasasına bomba gibi düştüğü iddiaları gündemi sarsıyor. Şu ana kadar Carlos Vinicius ve Serge Aurier gibi isimleri kadrosuna katan Galatasaray, son günlerde Karim Benzema'nın adıyla anılıyor.

ekran-goruntusu-2024-02-09-141856.jpg

Suudi Arabistan'da kariyerine devam eden ve mutsuz olduğu bilinen Karim Benzema'nın, Galatasaray'a transferiyle ilgili çarpıcı iddialar ortaya atıldı. Pazartesi günü Al-Ittihad ile idmanlara dönen Benzema'nın, hocası Marcelo Gallardo'yla tekrar kavga ettiği öne sürüldü. Marca'nın haberine göre, Arjantinli teknik adamın, Fransız yıldızı kadro dışı bıraktığı belirtildi. Gallardo'nun talebi üzerine bireysel antrenman yapmayı reddeden Benzema'nın, Suudi Arabistan'dan ayrılarak Türkiye'ye geldiği iddia edildi. Bu gelişmenin ardından son oynanan Al-Taï maçının kadrosunda da yer almayan Benzema, transfer sürecinde Galatasaray'ın radarına girdi.

ekran-goruntusu-2024-02-09-141847.jpg​​​​​​​

Al-Ittihad ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Benzema'nın, Suudi Arabistan'daki başka bir kulübe gitmeyi reddettiği biliniyor. Önceki haberlerde Galatasaray CEO'su Erden Timur'un, Gardi aracılığıyla Benzema'nın durumu hakkında bilgi topladığı öne sürülmüştü. Galatasaray'ın bu beklenmedik hamlesi futbol dünyasında büyük yankı uyandırdı ve taraftarları heyecanlandırdı. Karim Benzema'nın Türkiye'deki geleceği merakla beklenirken, Galatasaray'ın transferde son dakika sürprizleriyle dolu olduğu bir kez daha kanıtlanmış oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.