Rusya'nın En Seksi Kadını Seçildi! Davette Tarzıyla Gündem Oldu! ''Çok Rahat Çok Profesyonel''...

Rusya'nın En Seksi Kadını Seçildi! Davette Tarzıyla Gündem Oldu! ''Çok Rahat Çok Profesyonel''...
Ünlü model Irina Shayk, siyah tek omuz elbisesi ve ışıltılı takılarıyla katıldığı özel bir davette göz kamaştırdı. Eski sevgilisi Bradley Cooper ile tekrar bir araya gelmesinin ardından tarzıyla da dikkat çeken Shayk, gecenin yıldızı oldu.

Podyumların aranan isimlerinden biri olan ünlü model Irina Shayk, son dönemde özel hayatıyla olduğu kadar tarzıyla da gündemde yer alıyor.

ekran-goruntusu-2024-02-09-234535.png

Eski sevgilisi Bradley Cooper ile yeniden bir araya geldiği söylentileriyle konuşulan Shayk, şimdi de katıldığı özel davetle adından söz ettirdi.

ekran-goruntusu-2024-02-09-143117.jpg

Siyah tek omuz elbisesiyle zarif bir görünüm sergileyen Irina Shayk, kombinini ışıltılı takılarıyla tamamladı. Davetin yıldızı olan Shayk, tarzıyla da büyük beğeni topladı. Sade ve şık bir görünüm sergileyen ünlü model, geceye asil bir hava kattı ve hayranlarından tam not aldı.

ekran-goruntusu-2024-02-09-143127.jpg

Rus model Irina Shayk, eski sevgilisi Cristiano Ronaldo ile yaşadığı ilişkinin ardından Bradley Cooper ile aşk yaşamaya başlamıştı.

2019 yılında yollarını ayıran ancak kızları Lea için bir araya gelmeye devam eden ünlü çift, geçtiğimiz aylarda uzun bir tatil yaparak magazin gündemine oturmuştu.

ekran-goruntusu-2024-02-09-234512.png​​​​​​​

Ünlü model, tatile çıktığı sırada eski aşkına üstsüz pozlar vererek adından söz ettirmişti. Irina Shayk'in davet tarzıyla yarattığı etki, moda dünyasında da büyük ilgi uyandırdı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.