Tuğba Ekinci Ankara'da Pavyona Gitti! Dilber Dansı Yapınca Ortalık Karıştı! O Şimdi Asker Şarkısında Kalça Dansı Yaptı!

Tuğba Ekinci Ankara'da Pavyona Gitti! Dilber Dansı Yapınca Ortalık Karıştı! O Şimdi Asker Şarkısında Kalça Dansı Yaptı!
Şarkıcı Tuğba Ekinci ve "İnci Taneleri" dizisinden tanınan Erkal Sonel, bir pavyonda bir araya gelerek unutulmaz bir performansa imza attı. Ekinci'nin kırmızı elbisesiyle yaptığı kalça dansı, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Müzik dünyasının iddialı isimlerinden Tuğba Ekinci ve "İnci Taneleri" dizisiyle tanınan Erkal Sonel, bir pavyonda unutulmaz bir performansa imza attı. İkilinin sahneye çıkarak birlikte şarkı söylemeleri ve Tuğba Ekinci'nin kırmızı elbisesiyle sergilediği kalça dansı, geceye damgasını vurdu.

"O Şimdi Asker" şarkısını söyleyen Tuğba Ekinci'ye Erkal Sonel de eşlik etti. Ekinci'nin Instagram hesabından paylaştığı videoda, ikilinin enerjisi ve performansları dikkat çekti. Ekinci, paylaşımına "O Şimdi Asker mi? Dilber mi?" notunu düşerek Erkal Sonel'i etiketledi. Özellikle Ekinci'nin kırmızı elbisesiyle yaptığı kalça dansı, izleyicilerden büyük beğeni aldı ve sosyal medyada hızla yayıldı.

ekran-goruntusu-2024-02-09-143436.jpg

Erkal Sonel, "İnci Taneleri" dizisinde canlandırdığı Dilber karakterine özel olarak uyarlanan "Gemileri Yakarım" şarkısıyla büyük bir hayran kitlesi edinmişti. Ekinci ve Sonel'in pavyondaki performansı, müzikseverler tarafından da büyük ilgiyle karşılandı ve geceye renk kattı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.