Survivor All Star Yarışmacıları Haftalık Ne Kadar Kazanıyor? Acun Ilıcalı'nın Maliyeti Dudak Uçuklattı!

Survivor All Star Yarışmacıları Haftalık Ne Kadar Kazanıyor? Acun Ilıcalı'nın Maliyeti Dudak Uçuklattı!
Survivor All Star 2024'te tansiyon düşmüyor. Acun Ilıcalı'nın sinirlenip sandalye devirdiği son bölüm sonrası, yarışmacıların haftalık kazancı ve Acun'un Dominik ile olan ilişkisi gündem oldu. Yarışmanın maliyeti ise dudak uçuklatıyor

Survivor All Star 2024, her bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Yarışmanın son bölümünde yaşananlar ve Acun Ilıcalı'nın yarışmacılara yönelik tepkisi sosyal medyada geniş yankı buldu. Acun Ilıcalı'nın, yarışmacılara yönelik "Siz ne istiyorsunuz? Her gün olay çıkartıyorsunuz." şeklindeki çıkışı ve ardından sandalye devirmesi, izleyicileri şaşırttı.

ekran-goruntusu-2024-02-09-144447.jpg

Bu sezon, sağlık sorunları nedeniyle Turabi ve Nihat'ın yarışmadan ayrılması, Avatar Atakan, Sema Aydemir ve Hilmi Cem İntepe'nin ise kadroya dahil olması gibi önemli değişiklikler yaşandı. Son konseyde, Mustafa Kemal'in diskalifiye olması gündeme gelirken, Nagihan ve Sahra'nın, Mustafa Kemal'in geri dönmesi yönündeki ricaları dikkat çekti.

Yarışmacıların haftalık kazançlarına ilişkin sosyal medyada yer alan iddialara göre, Survivor All Star 2024 yarışmacıları haftalık 60 bin TL ile 100 bin TL arasında bir kazanç elde ediyor. Acun Ilıcalı daha önce yaptığı açıklamada, Survivor'ın bir sezonunun 12-13 milyon dolara mal olduğunu belirterek, yarışmanın uzun süresinin maliyeti karşılamak için gerekli olduğunu ifade etmişti.

ekran-goruntusu-2024-02-09-144437.jpg​​​​​​​

Ünlü televizyoncu, ayrıca Dominik Cumhuriyeti'yle olan yakın ilişkisine de değinerek, ülkeye sağladıkları katkının farkında olduklarını ve Dominik'i tanıtmak için çaba sarf ettiklerini belirtti. Survivor All Star 2024, hem yarışmacıların kazançları hem de yarışmanın maliyetiyle dudak uçuklatan detaylarıyla gündemdeki yerini koruyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.