Survivor'da Gizem ve Yunus Emre Arasındaki Yakın Temas Sosyal Medyayı Ayağa Kaldırdı! Beria Gözen Özden'in Yorumu Gecikmedi!

Survivor'da Gizem ve Yunus Emre Arasındaki Yakın Temas Sosyal Medyayı Ayağa Kaldırdı! Beria Gözen Özden'in Yorumu Gecikmedi!
Tv8'in fenomen yarışması Survivor All Star'da yaşananlar izleyicileri ekran başına kilitliyor. Gizem'in evli yarışmacı Yunus Emre'ye yakın davranışları büyük tartışma yaratırken, Yunus Emre'nin eşi Beria Gözen'in tepkisi ve mesajı sosyal medyada gündemde!

Tv8 ekranlarının vazgeçilmez yarışması Survivor All Star, her sezon olduğu gibi bu sezon da büyük ilgi ve heyecanla takip ediliyor. Yarışmada zaman zaman gergin anlar yaşanırken, son olarak Gizem'in Yunus Emre'ye yakın teması büyük bir tartışma konusu oldu. Evli olan Yunus Emre'ye bu denli samimi davranılmasına izleyicilerden ve sosyal medyadan tepkiler yağdı.

ekran-goruntusu-2024-02-10-144816.jpg

"Ne çirkin görüntüler bunlar?", "Gizem'in amacı ne?", "Ne yapmaya çalışıyor?" gibi pek çok yorumun yapıldığı bu durum, Yunus Emre'nin eşi Beria Gözen'in de dikkatini çekti. Gözen, bir sosyal medya kullanıcısının "Survivor'da harem kurdu Yunus Emre çok güzel" şeklindeki ironik yorumunu beğenerek kendi görüşünü de dolaylı yoldan ifade etti.

Ancak asıl bomba, Beria Gözen Özden'in kendisine gelen bir mesaja verdiği yanıtla patladı. Bir takipçisinin "Ben Yunus Emre'nin kızlarla olan yakınlığını doğru bulmuyorum. Dışarıdan kötü gözüküyor. Keşke Yunus Emre kızlardan uzaklaşsa." yazısına verdiği yanıt, Gözen Özden'in olgun tutumunu gözler önüne serdi. "Onu sakinleştirmeye çalışıyorlar arkadaşlar sevindikleri için dans ettiler takılmıyorum böyle şeylere. Karadeniz ile hediye göndermiş bana onu alacağım. Başka kötü bir şey düşünmek istemiyorum" diyerek olaya bakış açısını belirtti.

ekran-goruntusu-2024-02-10-144747.jpg​​​​​​​

Bu olay ve verilen yanıtlar, Survivor All Star'ın sadece bir yarışma olmanın ötesinde, katılımcıların ve ailelerinin de sosyal medya üzerinden nasıl bir etkileşim içinde olduğunu gösteriyor. Gözen Özden'in olgun ve anlayışlı tutumu, pek çok sosyal medya kullanıcısından takdir toplarken, Survivor'ın bu tür olaylarla nasıl bir ilgi çektiği bir kez daha ortaya çıktı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.