Petek Dinçöz Mini Eteğiyle Arabada Poz Verince Olanlar Oldu! Hayranlarından Beğeni Ve Yorum Yağmuru Geldi!

Petek Dinçöz Mini Eteğiyle Arabada Poz Verince Olanlar Oldu! Hayranlarından Beğeni Ve Yorum Yağmuru Geldi!
Ünlü şarkıcı Petek Dinçöz, süper mini elbisesiyle arabada verdiği cesur pozla gündeme bomba gibi düştü. Instagram'da 1,3 milyon takipçisi bulunan Dinçöz'ün paylaşımı, hayranlarının beğenisini topladı ve "yıllara meydan okuyor" yorumlarına neden oldu.

Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Petek Dinçöz, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Serkan Kodaloğlu'ndan boşandıktan sonra çocukluk aşkı Nida Büyükbayraktar ile dünyaevine giren ve müzik kariyerine yeniden start veren Dinçöz, son Instagram paylaşımıyla hayranlarını mest etti.

ekran-goruntusu-2024-02-10-145749.jpg

Şarkıcının arabada verdiği poz, mini elbisesi ve cesur dekoltesiyle olay oldu. Ajda Pekkan'ı idol olarak gördüğünü sık sık dile getiren Dinçöz, bu paylaşımla da ışıltılı ve iddialı tarzını gözler önüne serdi. Instagram hesabında 1,3 milyon takipçiye sahip olan Dinçöz'ün "Son 3. 2. 1" notuyla yaptığı paylaşım, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Hayranlarından gelen "Her geçen gün daha güzelleşiyorsun", "Yaşlanmıyorsun", "Elbise çok iyi", "Gençleşmiş resmen" gibi yorumlar, Dinçöz'ün ne kadar sevildiğini ve takip edildiğini bir kez daha gösterdi. Üçüncü evliliği ve müzik kariyerindeki iddialı dönüşüyle gündemde kalan Dinçöz, paylaşımlarıyla da hayranlarının ilgisini çekmeyi başarıyor.

resim-2024-02-10-145838484.png​​​​​​​

Petek Dinçöz'ün sosyal medyada yaptığı bu ve benzeri paylaşımlar, ünlü şarkıcının hem özel hayatında hem de müzik kariyerinde nasıl bir dönüşüm yaşadığının ve yıllara meydan okuyan güzelliğinin altını çiziyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.