Kylie Jenner Saçlarını Kısacık Kesince Sosyal Medya İkiye Bölündü! ''Travis Scott İle Ayrıldıktan Sonra Çok Değişti!''

Kylie Jenner Saçlarını Kısacık Kesince Sosyal Medya İkiye Bölündü! ''Travis Scott İle Ayrıldıktan Sonra Çok Değişti!''
Ünlü model ve iş kadını Kylie Jenner, saçlarını kısa kestirerek yaptığı imaj değişikliğiyle sosyal medyada gündem oldu. Jenner, yeni saç stiliyle çektiği fotoğrafları paylaşarak "Kris Jenner titriyor" notunu düştü.

Dünyaca ünlü model ve girişimci Kylie Jenner, cesur paylaşımlarına ve imaj değişikliklerine bir yenisini ekledi. 26 yaşındaki influencer, saçlarını kısa kestirerek sosyal medya hesabından yeni imajıyla ilgili fotoğraflar paylaştı. Jenner, gönderisinin altına "Kris Jenner titriyor" yazarak, annesi Kris Jenner'ın ünlü kısa saç stiline göndermede bulundu.

ekran-goruntusu-2024-02-10-161903.jpg

Kylie'nin bu yeni saç kesimi, onu hem annesi Kris'e hem de Hollywood'un genç yıldızlarından Timothee Chalamet'e benzetilmesine neden oldu. Takipçileri, Kylie'nin yeni imajına hızla tepki gösterdi ve birçok olumlu yorum yapıldı. "Aslında farklı görünüyorsun ama iyi bir şekilde", "Çok iyi görünüyorsun" gibi yorumlarla Jenner'ın yeni imajı takipçilerinden tam not aldı.

ekran-goruntusu-2024-02-10-161913.jpg​​​​​​​

Kylie Jenner, yaptığı her hareketle ve imaj değişikliğiyle dünya çapında dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Annesi Kris Jenner'a olan benzerliği ve Timothee Chalamet ile kıyaslanması, Jenner'ın modaya ve popüler kültüre olan etkisini bir kez daha gözler önüne seriyor. Bu son imaj değişikliği, Kylie'nin hem cesaretini hem de modayı takip eden yönünü ortaya koyuyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.