Serdar Ortaç'ın Yeni Aşkı, Eski Survivor Yarışmacısı Çıktı! ''Hayatımın Kadınını Buldum''...

Serdar Ortaç'ın Yeni Aşkı, Eski Survivor Yarışmacısı Çıktı! ''Hayatımın Kadınını Buldum''...
Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, eski Survivor yarışmacısı Çağla Taşdelen ile yeni bir aşka yelken açtığını duyurdu. MS hastalığıyla mücadele eden Ortaç, "Çok güzel şeyler yaşıyorum" diyerek ilişkisini sosyal medyadan ilan etti.

Ünlü pop müziği sanatçısı Serdar Ortaç, uzun süredir beklenen yeni aşk haberini sonunda verdi. 2021 yılında Seçil Gür ile olan ilişkisine son veren Ortaç, gönlünü eski Survivor yarışmacısı Çağla Taşdelen'e kaptırdığını açıkladı.

ekran-goruntusu-2024-02-10-162242.jpg

Serdar Ortaç, Chloe Loughnan ile boşanmasının ardından yaşadığı ilişkilerle sık sık magazin gündemine gelmişti. Ancak bu kez Ortaç, "Hayatımın kadınını buldum" diyerek, Çağla Taşdelen ile yaşadığı ilişkiyi herkesle paylaştı. MS hastalığıyla mücadele ettiği zor günlerin ardından Ortaç'ın bu mutluluğu, hayranları tarafından sevinçle karşılandı.

Antrenörlük yapan ve Survivor 2023'te kırmızı takımda yarışan Çağla Taşdelen, yarışmada gösterdiği performansla ve yaşadığı talihsiz sakatlıkla adından söz ettirmişti. Ortaç ve Taşdelen çiftinin ilişkisi, ikilinin sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla da dikkat çekiyor.

ekran-goruntusu-2024-02-10-162253.jpg​​​​​​​

Serdar Ortaç, geçmişteki ilişkilerine dair tartışmalı açıklamalarının ardından yeni ilişkisine dair olumlu ve mutlu ifadeler kullanarak, yaşadığı aşkın kendisine yeni bir sayfa açtığını vurguladı. Ortaç, "Çok güzel şeyler yaşıyorum" diyerek, Taşdelen ile olan ilişkisinden duyduğu mutluluğu ve heyecanı dile getirdi. Bu yeni başlangıç, Ortaç'ın hayatındaki olumlu değişiklikleri ve mutluluğu simgeliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.