Hande Erçel ve Hakan Sabancı Çifti 12 Ayda 15 Kez Tatil Yaptı! "Hakan gezdiriyor" Yorumları Geldi!

Hande Erçel ve Hakan Sabancı Çifti 12 Ayda 15 Kez Tatil Yaptı! "Hakan gezdiriyor" Yorumları Geldi!
Ünlü oyuncu Hande Erçel ve iş insanı Hakan Sabancı, aşk yaşamlarını adeta bir dünya turuna çevirdi. Oyuncu Hande Erçel ve sevgilisi Hakan Sabancı, ilişkileri boyunca 12 farklı ülke ve şehri keşfetmek için 15 ayda 38 bin 208 kilometre yol kat etti.

Magazin dünyasının gözde çifti Hande Erçel ve Hakan Sabancı, tatil tutkularını sürdürüyor. 15 ay boyunca birbirinden etkileyici tatil rotalarını takip eden çift, toplamda 12 farklı ülke ve şehri ziyaret ederek 38 bin 208 kilometre yol kat etti.

ekran-goruntusu-2024-02-12-151549.jpg

Hande Erçel'in eski partneri Kerem Bürsin ile ayrılmasının ardından Hakan Sabancı ile bir araya gelen genç oyuncu, ilişkilerinin başlangıcından itibaren yurt dışı seyahatlerine hız verdi. Çiftin ilk durağı Paris oldu ve bu noktadan sonra Finlandiya, Cannes, Danimarka ve İtalya gibi birçok ülke ve şehir gezildi.

Sosyal medyada paylaştıkları cesur kareler ve seyahatlerinden aldıkları keyifle dikkat çeken çift, adeta dünyayı keşfederken birlikte unutulmaz anlar yaşadı. Konserlere gitmekten hoşlanan çift, Andrea Bocelli ve Coldplay gibi dünya çapında ünlü sanatçıların performanslarını izlemek için de fırsatlar yarattı.

ekran-goruntusu-2024-02-12-151612.jpg​​​​​​​

Yalnızca tatil rotalarıyla değil, aynı zamanda kültürel etkinliklerle de ilgilenen çift, New York'ta müzeleri ziyaret ederken kültürel birikimlerini de artırdılar. Arkadaşlarının düğünü için de İstanbul'dan Bodrum'a giderek yaklaşık 697 kilometre yol kat eden çift, her fırsatta birlikte olmanın keyfini çıkardı.

Bugüne kadar Bali'den Londra'ya kadar uzanan birçok destinasyonu keşfeden Hande Erçel ve Hakan Sabancı'nın romantik maceraları, sosyal medyada da büyük ilgi görüyor. Çiftin evlilik kararı ise hayranları tarafından merakla bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.