Lucas Torreira Doğum Gününü Seksi Dansçılarla Kutlayınca Sosyal Medya İkiye Bölündü! ''Devrim Özkan'ı Unutmuş''...

Lucas Torreira Doğum Gününü Seksi Dansçılarla Kutlayınca Sosyal Medya İkiye Bölündü! ''Devrim Özkan'ı Unutmuş''...
Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Lucas Torreira, 28. yaş gününü dansçılar eşliğinde kutlarken, Devrim Özkan ile ayrılıkları sonrası sosyal medyada dolaşan yorumlar dikkat çekti.

Galatasaray'ın Uruguaylı orta saha oyuncusu Lucas Torreira, 28. yaş gününü büyük bir coşkuyla kutladı. Ayrılıklarıyla gündem olan Devrim Özkan ile olan ilişkisi sonrası zor günler geçiren Torreira, doğum gününde bu kez takım arkadaşları ve yakın dostlarıyla bir araya geldi. Özellikle dansçıların da yer aldığı kutlamada Torreira'nın keyifli halleri, sosyal medyanın da ilgi odağı oldu.

ekran-goruntusu-2024-02-12-152045.jpg

Kutlama, renkli görüntülere sahne olurken, Torreira'nın eğlenceli anları sosyal medyada hızla yayıldı. Futbolcunun bu mutlu anları, ayrılık sonrası kendisini toparladığının bir göstergesi olarak yorumlandı. Sosyal medya kullanıcıları, "Devrim Özkansız da iyiymiş", "Şimdi Devrim düşünsün", "Ayrılık yaramış" gibi yorumlarla Torreira'nın yeni yaşını kutladı.

ekran-goruntusu-2024-02-12-152028.jpg​​​​​​​

Galatasaraylı futbolcu, kendisine yöneltilen olumlu mesajlar ve iyi dileklere ise minnettarlığını "Mesajlarınız için herkese teşekkürler" diyerek ifade etti. Torreira'nın bu özel günü, hem futbolun hem de magazinin gündemine oturarak, ayrılık sonrası yaşananların üstesinden gelmenin ve hayatına devam etmenin bir örneği olarak kaydedildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.