"Kopuk" Dizisinin Yıldızı Biran Damla Yılmaz Ceketini Çıkarıp Sütyeniyle Kamera Karşısına Geçti! ''Alev Aldı Buralar!''...

"Kopuk" Dizisinin Yıldızı Biran Damla Yılmaz Ceketini Çıkarıp Sütyeniyle Kamera Karşısına Geçti! ''Alev Aldı Buralar!''...
"Kopuk" dizisiyle ekranlara dönüş yapan Biran Damla Yılmaz, cesur bir fotoğraf paylaşımıyla sosyal medyada gündem oldu. Ceketini çıkararak sütyeniyle verdiği poz, hayranlarını hayran bıraktı.

Ekranların sevilen yüzlerinden Biran Damla Yılmaz, "Kopuk" dizisiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanırken, sosyal medyada cesur bir paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Kaan Yıldırım, Seray Kaya, Sarp Akkaya, Beren Gökyıldız, Edip Tepeli, Engin Alkan ve Kadir Çermik gibi başarılı isimlerle birlikte rol aldığı dizide İpek karakterine hayat veren Yılmaz, ceketini çıkarıp sütyeniyle verdiği poz ile sosyal medyanın gündemine oturdu.

ekran-goruntusu-2024-02-12-152432.jpg

2013 yılında oyunculuk kariyerine adım atan ve hem dizi hem de film projelerinde gösterdiği başarılı performanslarla tanınan Biran Damla Yılmaz, son olarak "Mucize 2" filmindeki rolüyle de büyük beğeni toplamıştı. Yılmaz, bu cesur fotoğrafıyla hem cesareti hem de stiliyle adından söz ettirmeyi başardı. Yılmaz'ın paylaşımı, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum alarak sosyal medyada geniş bir yankı uyandırdı.

ekran-goruntusu-2024-02-12-152419.jpg​​​​​​​

Biran Damla Yılmaz'ın bu paylaşımı, hayranlarından tam not alırken, oyuncunun profesyonel yaşamındaki cesur tercihlerinin kişisel stilinde de kendini gösterdiğine dair yorumlar yapıldı. "Kopuk" dizisinin başlamasına kısa bir süre kala Yılmaz'ın bu paylaşımı, dizinin merakla beklenen başlamasına olan ilgiyi daha da artırdı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.