Beyonce'un Yeni Klibi Gündeme Bomba Gibi Girdi! Bel Altını Zar Zor Kapattı!... İşte Albüm Kapağı!

Beyonce'un Yeni Klibi Gündeme Bomba Gibi Girdi! Bel Altını Zar Zor Kapattı!... İşte Albüm Kapağı!
Beyonce, 29 Mart'ta çıkacak country temalı yeni albümü için Tidal'a özel "Texas Hold 'Em" parçasının kapak fotoğrafını paylaştı. Gümüş bikini üstü ve kalp şeklinde metal detaylarla dikkat çeken poz, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Süperstar Beyonce, müzik dünyasında yine bir ilke imza atarak 29 Mart'ta yayınlanacak olan country temalı yeni albümünden bir parça sunuyor. Tidal'a özel olarak paylaşılan "Texas Hold 'Em" şarkısının kapak fotoğrafıyla hayranlarını şaşırtan Beyonce, tarzı ve cesaretiyle gündem oldu. 42 yaşındaki şarkıcı, son dönemlerde country esintileri taşıyan görünümleriyle yeni müzik tarzına dair ipuçları vermişti. Albüm kapağında gümüş bir bikini üstü ve ince belini vurgulayan kalp şeklinde minik metal altlıklar giyen Beyonce, sosyal medyada büyük ilgi topladı.

ekran-goruntusu-2024-02-12-152935.jpg

Beyonce'un bu dikkat çekici pozunu gören hayranları, şarkıcının stilinin ve güzelliğinin altını çizerek, her zaman olduğu gibi modaya yön verdiğini belirtti. Ünlü şarkıcı, son zamanlarda Kim Kardashian ile benzer tarzlarıyla karşılaştırılsa da, kendi benzersiz stiliyle öne çıkmaya devam ediyor. Beyonce'un yeni albüm kapağı, belden aşağısına dikkat çeken detaylarla "bir bakanın bir daha baktığı" bir sanat eseri olarak sosyal medyada hızla yayıldı.

ekran-goruntusu-2024-02-12-152950.jpg​​​​​​​

Yeni albümüyle bir kez daha müzik dünyasında önemli bir yer edinmeye hazırlanan Beyonce, hayranlarını şaşırtmaya ve heyecanlandırmaya devam ediyor. Country müziğe getirdiği yenilikçi dokunuşla, Beyonce'un "Texas Hold 'Em" parçası ve albümü, çıkışıyla birlikte büyük bir merakla bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.