Hadise Konserinde Seksi Elbisesi Ve Dansıyla Hayranlarını Büyüledi! ''Seksilikte Dünya Markası'' Yorumları Geldi!

Hadise Konserinde Seksi Elbisesi Ve Dansıyla Hayranlarını Büyüledi! ''Seksilikte Dünya Markası'' Yorumları Geldi!
Mikro mini şort modasına ayak uyduran pop yıldızı Hadise, son konserindeki cesur sahne kıyafeti ve enerjik dans performansıyla gündem oldu. Beyonce ve JLO karşılaştırmaları da yapan hayranlar, yorumlarıyla sosyal medyayı salladı.

Son dönemde tüm dünyada moda olan mikro mini şortlar, ünlüler dünyasında da kendine yer buldu. Bu trendi benimseyen isimlerden biri de ünlü pop yıldızı Hadise oldu. Sahne kıyafetleri ve performanslarıyla her zaman dikkat çeken Hadise, bu kez de mikro mini şortuyla ve yürek hoplatan dansıyla gündeme geldi.

Hadise'nin son konserinde tercih ettiği kıyafet, kimilerine göre Beyonce'ya, kimilerine göre ise JLO'ya özenmek olarak yorumlandı. Ancak Hadise'nin enerjik sahne performansı ve dansı, onun kendi tarzını yansıttığını gösterdi. Sosyal medyada hızla yayılan videolarıyla hayranlarını bir kez daha kendine hayran bırakan Hadise'ye çeşitli yorumlar yapıldı. "Artık çok sıktı hep aynı", "Hep aynı minik aynı dans", "Kadın hep Beyonce özentiliği" gibi eleştirilere rağmen, "Kadın çok seksi" gibi olumlu yorumlar da aldı.

ekran-goruntusu-2024-02-12-155039.jpg

Hadise'nin bu son performansı, yine tartışmalara ve karşılaştırmalara yol açsa da, pop yıldızının sahne üzerindeki özgüveni ve enerjisi tartışmasızdı. Her performansında farklı bir tarz denemekten çekinmeyen Hadise, bu kez de mikro mini şort modasını sahne kıyafeti olarak benimseyerek, trendlere ne kadar açık olduğunu gösterdi. Hadise'nin performansı, müzik ve moda dünyasında kendine has bir yer edinmeye devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.