Bella Hadid Bembeyaz Elbisesnin Altına Hiçbir Şey Giymedi! Sosyal Medyayı Salladı Geçti!

Bella Hadid Bembeyaz Elbisesnin Altına Hiçbir Şey Giymedi! Sosyal Medyayı Salladı Geçti!
Lyme hastalığı ile mücadele eden ve bir süre mesleğine ara veren dünyaca ünlü model Bella Hadid, modelliğe döndüğünü beyaz mini elbisesiyle verdiği cesur pozlarla duyurdu.

Dünya modasının öncü isimlerinden Bella Hadid, Lyme hastalığı ile verdiği zorlu mücadelenin ardından modelliğe geri döndü. Uzun bir süre sağlık sorunları nedeniyle kameralardan uzak kalan Hadid, Instagram üzerinden paylaştığı fotoğraflar ve yeni çekimleriyle adeta bir dönüş yaparak hayranlarını sevince boğdu. Beyaz bir mini elbise tercih eden ünlü model, sütyensiz tarzıyla moda dünyasında yine konuşulacak bir trende imza attı.

ekran-goruntusu-2024-02-12-160356.jpg

Bella Hadid, kız kardeşi Gigi Hadid ile birlikte modellik kariyerine 2010'ların başında başlamış ve kısa sürede dünya çapında üne kavuşmuştu. Lyme hastalığı ile uzun yıllardır mücadele eden Bella, mesleğinin getirdiği yoğun tempodan dolayı geçtiğimiz yıl sağlık sorunlarının artması üzerine bir süreliğine modellikten uzaklaşmıştı.

resim-2024-02-12-160426223.png​​​​​​​

Ancak ünlü modelin yeni paylaşımları, Bella Hadid'in modellik dünyasına geri döndüğünün ve sağlık sorunlarını geride bıraktığının bir işareti olarak yorumlandı. "Kraliçe geri döndü" şeklindeki yorumlar, Hadid'in sosyal medya paylaşımlarında ve moda çevrelerinde sıkça karşılaşılan bir övgü haline geldi. Bella Hadid, cesur ve özgün tarzıyla hem hayranlarını mutlu etmeyi hem de modanın sınırlarını zorlamaya devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.