Merve Boluğur Yeni Aşkıyla Dudak Dudağa Kameralara Yakalandı! Sosyal Medya Sallandı! İşte O Anlar...

Merve Boluğur Yeni Aşkıyla Dudak Dudağa Kameralara Yakalandı! Sosyal Medya Sallandı! İşte O Anlar...
Ünlü oyuncu Merve Boluğur, gizemli bir erkek ile dudak dudağa öpüşürken görüntülendi. 2 sene önce boşandığı Mert Aydın ile ilişkisine ikinci şans verdiği konuşulan Boluğur'un, yeni aşkıyla samimi anları kameralara yansıdı.

Ünlü oyuncu Merve Boluğur, özel hayatıyla bir kez daha gündeme oturdu. Son zamanlarda eski eşi Mert Aydın ile barıştığına dair çıkan dedikodularla konuşulan Boluğur, bu kez de gizemli bir erkek ile aşk yaşamaya başladığı görüntüleriyle manşetlere taşındı. Kameralara yansıyan görüntülerde, Boluğur'un yeni sevgilisiyle bir mekanda öpüşürken samimi anları dikkat çekti.

resim-2024-02-13-154139117.png

Ünlü çift, önceki akşam bir mekanda baş başa otururken, birbirlerine öpücükler kondurarak keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Daha sonra el ele mekandan çıkan Boluğur ve sevgilisi, taksiye binerek uzaklaştı. Görüntülerin ardından herhangi bir açıklama yapmayan Boluğur, yeni aşkıyla ilgili sessizliğini korudu.

Merve Boluğur'un önceki evliliğiyle de gündeme gelen bu yeni aşkı, sosyal medyada ve magazin dünyasında geniş yankı buldu. Ünlü oyuncunun yeni ilişkisiyle ilgili merak edilenler ve gündemdeki gelişmeler, takipçiler tarafından heyecanla bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.