Merve Dizdar Sevgililer Günü'nde Yeni Aşkıyla Pozlarını Paylaştı! Hayranlarının Gözü Yaşlı...

Merve Dizdar Sevgililer Günü'nde Yeni Aşkıyla Pozlarını Paylaştı! Hayranlarının Gözü Yaşlı...
Ünlü oyuncu Merve Dizdar, Sevgililer Günü'nde sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla Cihan Ayger ile olan ilişkisini ilan etti ve aşkını tüm dünyaya duyurdu.

"Mevsimlerden aşkın en güzel hali" diyebileceğimiz bir haberle karşınızdayız. "Masumlar Apartmanı" dizisindeki 'Gülben' karakteriyle gönlümüze taht kuran ve "Kuru Otlar Üstüne" filmi ile Cannes Film Festivali'nde 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülüne layık görülen başarılı oyuncu Merve Dizdar, Sevgililer Günü'nde sosyal medya hesabından yaptığı romantik paylaşımla yeni aşkını ilan etti.

ekran-goruntusu-2024-02-15-144827.jpg

Gürhan Altundaşar’dan iki yıl önce boşanan Dizdar, bir süredir Cihan Ayger ile adının anıldığı ilişkisini resmiyete döktü. Dizdar, "Benim top 10’um hakkında biraz konuşalım mı?" notuyla sevgilisiyle çekilmiş fotoğraflarını paylaşarak, bu özel günü anlamlı kıldı. Fotoğraflarda Merve Dizdar ve Cihan Ayger'in birbirlerine olan sevgisi ve mutluluğu adeta gözler önüne seriliyor.

Paylaşım, kısa sürede takipçileri ve hayranları tarafından sevgi dolu yorumlar ve beğenilerle karşılandı. "Maşallah size", "Çok tatlısınız", "Gözlerin ışıl ışıl parlıyor" gibi iltifatlar, çiftin mutluluğunu paylaşan yüzlerce yorum arasında yer aldı.

ekran-goruntusu-2024-02-15-144814.jpg

Merve Dizdar'ın aşkını ilan ettiği bu özel günde, sosyal medya adeta sevgi mesajlarıyla dolup taştı. Dizdar'ın bu adımı, özellikle son dönemde sosyal medya paylaşımları ve tarzıyla da adından sıkça söz ettiren bir isim olarak, hayranlarını da aşka dair umutlandırdı. Sevgililer Günü'nün bu anlamlı paylaşımı, Merve Dizdar ve Cihan Ayger'in ilişkisini daha da özel kılan bir an olarak kayıtlara geçti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.