Bergüzar Korel'den Cesur Pozlar: Dergi kapağı için poz verdi!

Bergüzar Korel'den Cesur Pozlar: Dergi kapağı için poz verdi!
Bergüzar Korel, Yeni Dizisi 'Düğüm' Öncesi Dergi İçin Verdiği Cesur Pozlarla Göz Doldurdu: Siyah Yırtmaçlı Etek ve Mini Beyaz Ceket Kombiniyle Beğeni Topladı.

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, yeni dizisi 'Düğüm' ile ekranlara dönüş yapmaya hazırlanırken, imajında da dikkat çekici değişikliklere gitti. 3 çocuk annesi olan Korel, 8 ayda 20 kilo vererek ve göğüs küçültme ameliyatı geçirerek hayranlarını şaşırttı. Yeni görünümüyle dikkatleri üzerine çeken Korel, bu kez de bir dergi için verdiği cesur pozlarla gündemde.

640xauto-2.webp

Siyah derin yırtmaçlı etek ve mini beyaz ceket kombini ile kameralar karşısına geçen Korel, cesur tarzıyla takipçilerinden tam not aldı. 'Düğüm' notuyla sosyal medyada paylaşılan fotoğraflara kısa sürede beğeni ve yorum yağdı. Ünlü oyuncuya yapılan 'Bizi bitiriyorsun', 'Güzelliğin karşılığısın', 'Harika görünüyorsun' gibi yorumlar, Korel'in yeni imajının ne kadar beğenildiğini gösteriyor.

640xauto-1.webp

Korel'in bu yeni dönüşümü, hayranlarını heyecanlandırırken, 'Düğüm' dizisine olan ilgiyi de artırıyor. Cesur pozları ve yeni imajıyla Korel, hem kariyerinde hem de modada iddialı bir döneme imza atıyor. Bu dergi çekimi, Korel'in güzelliğini ve tarzını ön plana çıkarırken, yeni projeleri için de merak uyandırıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.