Esra Erol'un Muhabiri Caner, Hasan Can Kaya'ya Konuk Oldu! Değişimi Herkesi Şok Etti!

Esra Erol'un Muhabiri Caner, Hasan Can Kaya'ya Konuk Oldu! Değişimi Herkesi Şok Etti!
Hasan Can Kaya, 'Konuşanlar'da Caner Toygar'ı Konuk Etti: 'Benimle Evlenir Misin?' Yarışmacısının Değişimiyle Şaşırttı ve Eğlenceli Anlar Yaşattı.

Hasan Can Kaya'nın sunduğu Konuşanlar programının 14 Şubat özel bölümü, izleyicileri bir kez daha kahkahaya boğdu. Programın konukları arasında yer alan ve 'Benimle Evlenir Misin?' yarışmasıyla tanınan Caner Toygar'ı gören Hasan Can Kaya, esprileriyle herkesi güldürdü. Toygar'ın geçmişteki görüntüsüyle bugünkü arasındaki farka dikkat çeken Kaya, "Oğlum sen neye dönüşmüşsün öyle" diyerek şaşkınlığını dile getirdi.

640xauto-3.webp

Caner Toygar'ın "Saçı kestik patladık ya" şeklindeki esprili yanıtına Hasan Can Kaya, "Kapa çeneni burası Gelinim Olur Musun değil. Sana bir gelin bulacağız" diyerek karşılık verdi. Toygar'ın, "Yeni evlendim abi, bizi hanımdan boşattırma şimdi" demesi üzerine, Kaya'nın eğlenceli yorumları ve Toygar'la olan diyalogları izleyicileri gülmekten kırdı geçirdi.

maxresdefault.jpg

Program boyunca Caner Toygar'ın geçmişte katıldığı yarışmalar ve onunla ilgili anılar, Hasan Can Kaya'nın benzersiz üslubuyla eğlenceli bir sohbete dönüştü. Bu keyifli bölüm, hem Konuşanlar'ın hem de Caner Toygar'ın hayranları tarafından büyük ilgi gördü. Toygar'ın yeni mesleği ve evlilik hayatı hakkındaki açıklamaları da programın dikkat çeken detayları arasında yer aldı. Hasan Can Kaya'nın esprili yorumları ve Caner Toygar'ın samimi cevapları, seyircilere unutulmaz bir 14 Şubat gecesi yaşattı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.