Aybüke Pusat Bikinisiyle Sosyal Medyayı Yaktı Geçti! Soğuklardan Kaçtı 28 Derecede Kıyafetleri Attı!

Aybüke Pusat Bikinisiyle Sosyal Medyayı Yaktı Geçti! Soğuklardan Kaçtı 28 Derecede Kıyafetleri Attı!
Dubai tatilinden Aybüke Pusat'ın bikinili pozları sosyal medyayı salladı: "Burası yirmisekiz derece" notuyla paylaştığı fotoğraflar, hayranlarından büyük beğeni topladı.

Oyuncu Aybüke Pusat, özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak Dubai'ye tatile giden güzel oyuncu, tatilinden bikinili pozlarını Instagram hesabından "Burası yirmisekiz derece" notuyla paylaştı. Siyah bikiniyle verdiği pozlarla dikkat çeken Pusat, hayranlarının beğenisini kazandı.

ekran-goruntusu-2024-02-19-151902.jpg

2019 yazında 'Her Yerde Sen' dizisinde Furkan Andıç ile başrolleri paylaşan Pusat, o dönemde de özel hayatıyla gündeme gelmişti. İkilinin dizideki uyumu, özel hayatlarında da sık sık birlikte vakit geçirmelerine ve aşk dedikodularının ortaya atılmasına neden olmuştu. Dizi final yaptıktan sonra birlikte tatile çıktıkları iddiaları, bu dedikoduları alevlendirmişti.

Aybüke Pusat ile Furkan Andıç, geçtiğimiz ay çıktıkları İtalya tatilinde de hayranlarının dikkatini çekmiş, aşk dedikoduları sosyal medyada yoğun bir şekilde konuşulmuştu. Hayranlarından gelen, "Artık gizlisi saklısı kalmayan bir aşkı neden inkar ediyorsunuz?" gibi yorumlar, ikilinin ilişkisine dair merakı artırmıştı.

resim-2024-02-19-151934549.png​​​​​​​

Bu kez ise Aybüke Pusat'ın Dubai tatilinden paylaştığı bikinili pozlar, hayranlarının ilgisini çekti. Güneşin ve sıcak havanın keyfini çıkaran oyuncunun paylaşımı, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Pusat'ın bu paylaşımı, sosyal medya kullanıcıları arasında yeni bir gündem maddesi oluştururken, oyuncunun profesyonel hayatındaki başarıları kadar özel hayatının da merak konusu olmaya devam ettiğini gösterdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.