"Artık göğüslerimi beğeniyorum" demişti! Kırmızı dekoltesi... İddiasını ortaya koydu

"Artık göğüslerimi beğeniyorum" demişti! Kırmızı dekoltesi... İddiasını ortaya koydu
Hollywood'un parlayan yıldızı Sydney Sweeney, People's Choice Awards'ta kırmızı dekolteli elbisesiyle tüm dikkatleri üzerine çekti. Anyone But You filmindeki rolüyle Yılın Komedi Filmi Yıldızı kategorisinde aday gösterilen Sweeney, şıklığıyla gündemde!

People's Choice Awards 2024, yıldızların parladığı bir geceye sahne oldu ve bu geceye damgasını vuran isimlerden biri de Sydney Sweeney oldu. Hollywood'un son yıllardaki en parlayan isimlerinden biri olan Sweeney, kırmızı halıda kırmızı dekolteli elbisesiyle adeta büyüledi.

ekran-goruntusu-2024-02-19-152946.jpg

Sweeney, Glen Powell ile başrolünü paylaştığı "Anyone But You" filmindeki olağanüstü performansı sayesinde Yılın Komedi Filmi Yıldızı kategorisinde adaylık kazandı. Bu ödül için Jennifer Lawrence, Margot Robbie ve Ryan Gosling, Scarlett Johansson gibi Hollywood'un önde gelen isimleriyle rekabet edecek.

26 yaşındaki Sweeney, ödül töreninde yaptığı konuşmada, filmin seyirciler tarafından büyük bir coşkuyla karşılandığını ve "Kraliçe Bea" karakterine hayat vermenin kendisi için ne kadar anlamlı olduğunu ifade etti. Ayrıca, oyuncu kadrosunu yolun her adımında nezaket ve vizyonla yönlendiren ekibe teşekkürlerini sundu.

ekran-goruntusu-2024-02-19-152957.jpg

Washington'un Spokane kasabasında doğup büyüyen Sweeney, oyunculuğa bağımsız bir film için yapılan seçmelere katıldıktan sonra başladı. Los Angeles'a taşındıktan sonra "Everything Sucks!", "The Handmaid's Tale" ve "Euphoria" gibi dizilerdeki rolleriyle adından söz ettirdi. "The White Lotus" ve "Madame Web" gibi yapımlarda da rol alarak kariyerini daha da ileri taşıdı.

Sydney Sweeney'nin People's Choice Awards'taki büyüleyici görünümü, onun sadece yetenekli bir oyuncu olmakla kalmayıp, aynı zamanda zarif ve şık bir moda ikonu olarak da kendini kanıtladığını gösteriyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.