Ebru Gündeş Evleneceği Tarihi Açıkladı! Ebru Gündeş Kiminle Evlenecek? İşte O Tarih!

Ebru Gündeş Evleneceği Tarihi Açıkladı! Ebru Gündeş Kiminle Evlenecek? İşte O Tarih!
Ünlü sanatçı Ebru Gündeş, 11 yıllık evliliğinin ardından iş insanı Murat Özdemir ile yeni bir hayata adım atıyor. Çiftin nikah tarihi, Ramazan Bayramı'nın hemen ardından olarak belirlendi.

Türk müziğinin güçlü seslerinden Ebru Gündeş, aşk hayatında yeni bir sayfa açıyor. 2021 yılında Reza Zarrab ile olan 11 yıllık evliliğini sonlandıran Gündeş, bu kez iş insanı Murat Özdemir ile dünyaevine girmeye hazırlanıyor. Çiftin nikah tarihi, merakla beklenen Ramazan Bayramı'nın hemen ardından olarak belirlendi.

ekran-goruntusu-2024-02-20-181915.jpg

Murat Özdemir, daha önce iki evlilik yapmış ve bu evliliklerden üç çocuğu bulunuyor. Özdemir'in Ebru Gündeş'e evlilik teklifi ettiği ve sanatçının bu teklifi kabul ettiği bilgisi, çiftin yakın çevresi tarafından paylaşıldı. Gündeş'in yoğun sahne programı, nikahın Ramazan Bayramı sonrasına ertelenmesine neden oldu.

Özdemir'in kişisel hayatı da dikkat çekici detaylarla dolu. 2018 yılında 2002 Best Model Türkiye birincisi Selin Kabaklı ile evlenen Özdemir, Temmuz 2023'te bu evliliğini sonlandırdı. Kabaklı'dan bir çocuğu olan Özdemir'in, daha önceki evliliğinden de iki çocuğu bulunuyor.​​​​​​​

Ebru Gündeş'in evlilik geçmişi de kamuoyunun ilgisini çeken bir diğer nokta. Sanatçı, ilk olarak 16 yaşındayken Hamdi Vardar ile evlendi. İkinci evliliğini 2002 yılında avukat Ömer Durak ile yapan Gündeş, 2010 yılında ise iş insanı Reza Zarrab ile dünyaevine girdi. Bu evlilikten 15 Ekim 2011'de kızı Alara dünyaya geldi. Mayıs 2021'de Zarrab ile olan evliliğini sonlandıran Gündeş, bu kez Murat Özdemir ile mutluluğu yakalamayı umuyor.

ekran-goruntusu-2024-02-20-181925.jpg​​​​​​​

Ebru Gündeş ve Murat Özdemir çiftinin nikahının ardından yeni bir hayata başlayacak olması, hem sanatçının hayranlarını hem de sosyal çevrelerini heyecanlandırıyor. Çiftin mutluluğu ve yeni başlangıçları, şimdiden herkes tarafından merakla bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.