Demet Evgar'ın Eşini Görenler Şoka Uğradı! Özel Hayatı Merak Konusu Olmuştu! İşte Detaylar...

Demet Evgar'ın Eşini Görenler Şoka Uğradı! Özel Hayatı Merak Konusu Olmuştu! İşte Detaylar...
"Bahar" dizisinin başarılı oyuncusu Demet Evgar'ın özel hayatı kadar profesyonel başarıları da dikkat çekiyor. 6 yıllık birlikteliğin ardından işletmeci Levent Babataş ile dünyaevine giren ve bir kız çocuğu sahibi olan Evgar, mutluluğu açıklıyor!

Demet Evgar, "1 Kadın 1 Erkek" dizisiyle yıldızı parlayan, "Emret Komutanım" ve "Alev Alev" gibi yapımlarla adından söz ettiren başarılı bir oyuncu. Ekranlardan kısa bir süreliğine ayrılarak anneliğin tadını çıkaran Evgar, "Bahar" dizisiyle setlere geri dönüş yaptı. Ancak son zamanlarda Evgar'ın profesyonel başarılarından ziyade özel hayatı, hayranlarının merak konusu oldu.

ekran-goruntusu-2024-02-21-181845.jpg

2016 yılında başlayan ve 6 yıl süren bir aşkın ardından 17 Mart 2022'de evlenen Demet Evgar ve Levent Babataş çifti, 18 Ağustos 2022'de dünyaya gelen kızları Mavi ile mutluluklarını taçlandırdı. İşletmeci Levent Babataş, İstanbul'da doğup büyüdü ve İstanbul Bilgi Üniversitesi Medya ve İletişim Sistemleri bölümünden mezun oldu. Gıda sektöründe faaliyet gösteren bir işletmede kariyerine devam eden Babataş, aynı zamanda bir alışveriş merkezinde ünlü bir markanın bayiliğini yürütüyor. Levent Babataş, bir önceki evliliğinden bir oğula sahip.

Demet Evgar ve Levent Babataş çifti, kameralardan uzak, sakin ve mutlu bir hayat sürmeyi tercih ediyor. Çiftin bu özel ve mutlu anları, Evgar'ın sosyal medya hesaplarından yaptığı nadir paylaşımlarla hayranlarıyla buluşuyor. Bu paylaşımlar, onların sadece profesyonel başarılarıyla değil, aynı zamanda kişisel yaşamlarındaki uyum ve mutlulukla da örnek bir çift olduğunu gösteriyor.

ekran-goruntusu-2024-02-21-181856.jpg

Demet Evgar'ın "Bahar" dizisindeki başarılı performansı ve özel hayatındaki mutlu gelişmeler, hayranları tarafından büyük bir ilgi ve sevgiyle karşılanıyor. Evgar ve Babataş çiftinin birlikteliği, aşkın ve mutluluğun zaman ve mekan tanımadığını bir kez daha kanıtlıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.