Tarık Tarcan'dan Yıllar Sonra Gelen İtiraf! Mehmet Ali Erbil Yorumu Şok Etti... Yıllar Sonra Anlattı!

Tarık Tarcan'dan Yıllar Sonra Gelen İtiraf! Mehmet Ali Erbil Yorumu Şok Etti... Yıllar Sonra Anlattı!
90'ların unutulmaz yüzü Tarık Tarcan, Çarkıfelek programından ayrılışının ardındaki gerçekleri ve Mehmet Ali Erbil ile ilgili düşüncelerini yıllar sonra paylaştı.

90'lı yılların efsanevi yarışma programı Çarkıfelek'in ilk sunucularından Tarık Tarcan, o dönem Türk televizyon tarihinde adından sıkça söz ettirmiş bir isimdi. Ancak şöhretin zirvesindeyken her şeyi geride bırakarak İstanbul'u terk eden Tarcan, uzun bir süre kameralardan ve şehir hayatından uzakta, Bozburun'da doğayla iç içe bir yaşam sürdü.

Yıllar sonra gazeteci Enver Aysever'in konuğu olan Tarcan, geçmişte yaşadıkları ve televizyon dünyasındaki değişimler hakkında dikkat çekici itiraflarda bulundu.

Tarık Tarcan'dan Yıllar Sonra Gelen İtiraf ve Mehmet Ali Erbil Yorumu Olay Oldu!

Tarcan, programdaki görevinden ayrılış sürecini detaylandırarak, "Para kazanmadım, çok az rakamlara o işi yapmıştım. Ama tabii televizyon beni çok önemli yerlere getirdi. Daha sonra özel kanalların gelişmeye başlaması ve yeni yarışmaların üremesiyle biz de reyting düşüklüğü yaşamaya başladık," dedi. Kendisinden programda "şarlatan komiklikler" yapması istendiğinde, bu tarzın kendisine uymadığını ve bu yüzden işi bırakmaya karar verdiğini ifade etti.

tarik-tarcan-mehmet-ali-erbil-ile-ilgili-gercegi-yillar-sonra-anlatti.webp

Çarkıfelek programının daha sonra Mehmet Ali Erbil ile devam etmesine de değinen Tarcan, Erbil'in programı çok iyi bir şekilde götürdüğünü ve toplumun bu tarz sunuculuğu istediğini belirtti. Ancak Tarcan, Mehmet Ali Erbil'in kendisini bir kere olsun programa davet etmemesine de değinerek, Türk televizyonunun bu tür sunuculuğu ve yayıncılığı ahlaki ve etik değerler açısından reddetmesi gerektiğini savundu.

Tarcan'ın açıklamaları, televizyon tarihinde önemli bir dönemin ve değişimin altını çiziyor. Kendi döneminden bugüne televizyon dünyasında yaşanan evrimi eleştirel bir bakış açısıyla değerlendiren Tarcan, özellikle reyting uğruna yapılan yayıncılığın ahlaki ve etik değerlerle bağdaşmadığına dair güçlü mesajlar verdi. Tarcan'ın bu itirafları ve düşünceleri, hem sektördeki değişimleri hem de geçmişten günümüze televizyonun toplumsal rolünü yeniden düşünmemizi sağlıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.