Ünlü Modelden Kıvrımlı ve Cesur Pozlar: "Eve Geliyorum" Notu Sosyal Medyayı Salladı

Ünlü Modelden Kıvrımlı ve Cesur Pozlar: "Eve Geliyorum" Notu Sosyal Medyayı Salladı
Sosyal medya fenomeni Demi Rose, transparan elbisesiyle verdiği cesur pozlarla yine gündem oldu. "Eve geliyorum bekle beni" notuyla paylaştığı fotoğraflar, kısa sürede hayranlarının beğenisini topladı.

Sosyal medyanın en dikkat çeken isimlerinden biri olan Demi Rose, yine göz kamaştırıcı bir paylaşımla gündeme geldi. Kıvrımları ve cesur pozlarıyla adından sıkça söz ettiren ünlü model, son paylaşımında transparan elbisesiyle adeta nefes kesti. Yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan Demi Rose, bu kez "Eve geliyorum, bekle beni" notuyla sosyal medyada fırtınalar estirdi.

1080xauto.webp

Ünlü Modelden Kıvrımlı ve Cesur Pozlar

Demi Rose, sosyal medya üzerinden yaptığı cesur paylaşımlarla her seferinde adından söz ettirmeyi başarıyor. Kıvrımlı vücudu ve özgün stiliyle dikkat çeken model, son pozlarıyla yine gündemin merkezinde. Transparan elbisesiyle sere serpe uzandığı fotoğrafları paylaşan Rose, bu paylaşımla bir kez daha cesaretini ve güzelliğini konuşturdu.

728xauto.webpÜnlü modelin paylaşımına kısa sürede beğeni ve yorum yağdı. Takipçileri tarafından yapılan yorumlarda; "Süper çekim harika görünüyor", "Muhteşemsin", "Sana bayılıyorum", "Çok güzelsin" gibi ifadelerle Rose'un pozları övgü yağmuruna tutuldu. Bu paylaşımlar, Demi Rose'un sosyal medyada bir seks sembolü olarak kabul edildiğinin de bir göstergesi.

18492411-728xauto.webp

Rose, sosyal medya paylaşımlarının yanı sıra DJ Khaled ve Chris Brown gibi dünyaca ünlü starların müzik videolarında da yer alarak adından söz ettirmeyi başarmış bir isim. Kendine has tarzı ve cesur pozlarıyla her zaman dikkat çeken Demi Rose, bu son paylaşımıyla da sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri oldu.

"Eve geliyorum, bekle beni" notuyla yaptığı paylaşım, takipçileri arasında heyecan yarattı ve modelin neyi kastettiği, bu mesajın arkasında ne anlam olduğu merak konusu haline geldi. Demi Rose, sıradanlıktan uzak duruşu ve her zaman sınırları zorlayan paylaşımlarıyla, sosyal medyanın en cesur isimlerinden biri olarak anılmaya devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.