Ebru Gündeş ile Murat Özdemir Evlendi! Duyanlar Şok Oldu.. Aralarında ki Yaş Farkı Dudak Uçuklattı!

Ebru Gündeş ile Murat Özdemir Evlendi! Duyanlar Şok Oldu.. Aralarında ki Yaş Farkı Dudak Uçuklattı!
Türk müziğinin divası Ebru Gündeş, iş insanı Murat Özdemir ile Dubai'de dünyaevine girdi. Kendisinden 12 yaş küçük Özdemir ile yeni bir sayfa açan Gündeş'in bu evliliği, hayranları tarafından büyük bir merakla takip ediliyor.

Türk müziğinin güçlü seslerinden Ebru Gündeş, aşk hayatıyla magazin gündeminden düşmüyor. Sanatçının, kendisinden 12 yaş küçük iş insanı Murat Özdemir ile Dubai'de evlendiği iddia edildi. Üç kez nikah masasına oturan Gündeş'in yeni birlikteliği ve evliliği, hayranları tarafından merakla takip ediliyor.

Ebru Gündeş Kaç Kez Evlendi?

49 yaşındaki sanatçı Ebru Gündeş, ilk evliliğini 1990 yılında Hamdi Vardar ile yapmış, ancak bu evlilik kısa sürmüştü. Gündeş, 2002 yılında Ömer Durak ile ikinci evliliğini gerçekleştirmiş, bir yıl sonra ayrılık kararı almıştı. Ünlü sanatçının üçüncü evliliği ise 2010 yılında Reza Zarrab ile olmuş ve bu birliktelikten Alara adında bir kız çocukları dünyaya gelmişti. Gündeş ve Zarrab, 2021 yılında olaylı bir şekilde boşanmıştı.

Duyanlar Şok Oldu.. Aralarında ki Yaş Farkı Dudak Uçuklattı!

Ebru Gündeş, 2023'ün Aralık ayında 37 yaşındaki Murat Özdemir ile yeni bir aşka yelken açtı. Ebru Gündeş ile Murat Özdemir Çiftin arasındaki 12 yaş fark ise gündem oldu

İki yıl önce arkadaş ortamında tanışan çift, Özdemir'in eşinden boşanmasının ardından aşk yaşamaya başladı. Özdemir, Dubai merkezli bir şirketin sahibi olarak tanınıyor ve Ebru Gündeş gibi o da Dubai'de yaşıyor.

Ebru Gündeş ve Murat Özdemir Dubai'de Dünyaevine Girdi!

Ünlü ses sanatçısı ve yazar Onur Akay'ın iddiasına göre, Ebru Gündeş ve Murat Özdemir, Dubai'de sessiz sedasız evlendi. Akay, bu bilgiyi gazeteci Bilal Özcan'ın YouTube kanalında yaptığı canlı yayında paylaştı. Çiftin balayı için Körfez Turu'na çıkacağı belirtiliyor. Bu evlilik haberi, Gündeş ve Özdemir'in hayranları tarafından heyecanla karşılandı.

Gözler Çiftten Beklenen Açıklamada

Ebru Gündeş ve Murat Özdemir'in evliliği, şimdilik sadece iddialar arasında yer alıyor. Her iki tarafın da bu konuda bir açıklama yapması bekleniyor. Ebru Gündeş'in müzik kariyeri ve özel hayatıyla sıkça magazin gündemine gelmesi, bu evlilik haberini daha da merak uyandırıcı hale getiriyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.