Türkiye'de En Zengin Oyuncu Belli Oldu! Kıvanç Tatlıtuğ, Hande Erçel, Serenay Sarıkaya... Birinciyi Görenler Şoka Uğradı!

Türkiye'de En Zengin Oyuncu Belli Oldu! Kıvanç Tatlıtuğ, Hande Erçel, Serenay Sarıkaya...  Birinciyi Görenler Şoka Uğradı!
Celebsrevealed.com tarafından açıklanan verilere göre, Türkiye'nin en zengin oyuncuları arasında Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Hande Erçel, Can Yaman ve Meryem Uzerli yer alıyor. Peki ya en zengin oyuncu hangisi?

Oyunculuk dünyasının parlayan yıldızları, performanslarının yanı sıra elde ettikleri servetlerle de adından söz ettiriyor. Celebsrevealed.com'un açıkladığı verilere göre Türkiye'nin en zengin oyuncuları listesi magazin gündemine bomba gibi düştü.

ekran-goruntusu-2024-02-27-134030.jpg

Listede beşinci sıradan giriş yapan Serenay Sarıkaya, "Aile" dizisindeki 'Devin' karakteri ile son dönemde adından sıkça söz ettirmişti. Sarıkaya'nın serveti 6 milyon dolar olarak açıklandı.

Dördüncü sırada yer alan Hande Erçel, oyunculuğunun yanı sıra özel hayatı ile de sık sık magazin gündemine taşınıyor. Erçel'in 8 milyon dolarlık servetiyle dikkat çektiği belirtildi.

Listede üçüncü sırayı alan ve gazetecilerle yaşadığı polemiklerle gündemden düşmeyen Can Yaman'ın serveti ise 10 milyon dolar olarak açıklandı.

Meryem Uzerli, "Muhteşem Yüzyıl" dizisindeki Hürrem Sultan karakteriyle hafızalara kazınmış bir isim. Uzerli de Can Yaman ile birlikte 10 milyon dolarlık servetiyle listeye adını yazdırdı.

Listede zirveyi ise "Aile" dizisindeki 'Aslan' karakteriyle büyük beğeni toplayan Kıvanç Tatlıtuğ aldı. Tatlıtuğ'un 15 milyon dolarlık servetiyle Türkiye'nin en zengin oyuncusu olduğu açıklandı.

ekran-goruntusu-2024-02-27-134021.jpg​​​​​​​

Bu rakamlar, ünlülerin oyunculuk kariyerlerinin yanı sıra reklam ve diğer gelir kaynaklarından elde ettikleri başarıları da gözler önüne seriyor. Sosyal medya kullanıcıları arasında bu servetler hakkında farklı görüşler bulunsa da, açıklanan rakamlar Türk oyuncuların uluslararası arenada da ne kadar değerli olduğunu bir kez daha kanıtlıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.