İbo Show'un Eski Yıldızı Oryantal Didem Kınalı'dan Skandal Taciz İtirafı! ''Erkeklerden Çok...''!

İbo Show'un Eski Yıldızı Oryantal Didem Kınalı'dan Skandal Taciz İtirafı! ''Erkeklerden Çok...''!
İbo Show'un parlayan yıldızı Oryantal Didem olarak tanınan Didem Kınalı, kariyeri hakkında şaşırtıcı bir taciz itirafında bulundu. Ünlü dansçı, "Beni erkeklerden daha çok kadınlar taciz etti" dedi.

2000'li yılların başından bu yana Türk halkının yakından tanıdığı ve sevdiği Oryantal Didem olarak bilinen Didem Kınalı, İbo Show ile adını geniş kitlelere duyurmuştu. Sahne aldığı dönemlerden bugüne kadar her zaman dikkat çeken performanslarıyla öne çıkan Kınalı, son zamanlarda yaptığı açıklamalarla gündem oldu.

728xauto-2.webp

Uzun bir süre ekranlardan uzak kalan ve sonrasında şarkıcılık yaparak yeniden adından söz ettiren Didem Kınalı, geçtiğimiz günlerde "Pembe Masa" programına konuk oldu. 37 yaşındaki başarılı dansçı, programda kariyeriyle ilgili az bilinen detayları paylaştı.

İbo Show'da sergilediği dans performanslarıyla gönüllerde taht kuran Kınalı, sahnede para takılması hakkındaki bir soruya verdiği yanıtla dikkat çekti. Kınalı, "Hayır, tabii ki para takılması beni rahatsız etmiyor ama edepleriyle olursa. Ancak beni erkeklerden daha çok kadınlar taciz etti, maalesef," şeklinde konuştu.

1080xauto.webp​​​​​​​

Bu açıklama, hem sosyal medyada hem de basında geniş yankı buldu. Kınalı'nın bu itirafı, sahne arkasında yaşananlar ve sanatçıların maruz kaldığı zorluklar hakkında yeni bir tartışma başlattı. Didem Kınalı'nın cesur itirafı, kadınların da tacizde bulunabileceğine dair toplumsal bir farkındalık yarattı.

Kınalı'nın kariyeri boyunca edindiği tecrübeler ve yaşadığı zorluklar, sanat dünyasındaki kadınların karşılaştığı zorluklara ışık tutuyor. Bu açıklama, sanatçıların sahne arkasında karşılaştıkları zorlukların daha fazla fark edilmesine ve konuşulmasına vesile oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.